Grupu «Simply Red» iesildīs Jānis Stībelis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/N.Mežiņš

Pirms slavenās britu grupas «Simply Red» šosestdien «Arēnā Rīga» uzstāsies populārais Latvijas mūziķis, konkursa «Jaunais vilnis» laureāts Jānis Stībelis.

«Man ir liels gods uzstāties pirms tāda mēroga māksliniekiem, kādi ir britu grupa «Simply Red». Darīšu visu, lai mana uzstāšanās priecētu publiku un ļautu visiem jau kārtīgi iesilušiem sagaidīt galvenos vakara viesus. Spēlēt kā iesildītājiem gan ir liels pārbaudījums, jo mēs nevaram izmantot tādas pašas skaņas un gaismas iekārtas, kādas būs «Simply Red» uzstāšanās laikā. Taču, vēlreiz atkārtošu, ir pagodinājums, ka tieši mani un manu pavadošo sastāvu pirms savas uzstāšanās ir vēlējušies redzēt tāda mēroga mākslinieki,» atzīst Jānis Stībelis.

Jānis Stībelis arī uzsver, ka tieši grupa «Simply Red» un tās solists Miks Haknels ir bijis viņa iedvesmas avots muzikālajā ziņā.

Stāsta «BDG Events» valdes locekle Inga Kadeka-Harkova: «Kā zināms, Jānis Stībelis regulāri koncertē Baltijas valstīs, kā arī sniedz koncertus Eiropā un Amerikā, tādā veidā viņš ir iemantojis jau starptautisku atzinību. Mēs apzināti izvēlējāmies mākslinieku, kas līdzīgi kā «Simply Red» izpilda pop un soul stila dziesmas.»

Šobrīd uz grupas «Simply Red» koncertu sestdien «Arēnā Rīga» ir pārdots vairāk par 10 000 biļešu. Organizatori aicina interesentus, kas vēl nav paspējuši iegādāties koncerta biļeti, to izdarīt laikus un neatlikt pirkumu uz pasākuma dienu. Biļetes vēl var iegādāties «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu