Sofija Lorēna atzīta par pasaules skaistāko sievieti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Pasaulslavenā aktrise Sofija Lorēna kārtējo reizi pierādījusi, ka gadu skaits nebūt netraucē gūt dažādas uzvaras un panākumus.

Kā liecina laikraksta «Daily Mail» veiktās interneta aptaujas rezultāti, itālietes dabiskais skaistums atzīts par visapburošāko pasaulē.

Viņa nekad nav izmantojusi plastiskās ķirurģijas iespēju un savos 70 gados joprojām ir neiedomājami pievilcīga un seksuāla. Daloties mūžīgās jaunības noslēpumos, Sofija Lorēna pastāstījusi par tās galvenajiem elementiem: mīlestību uz dzīvi, spageti un peldēšanos olīveļļā. Vēl vairāk - dīva atcerējās, ka savas karjeras ziedu laikos viņai bieži bijis jāpretojas filmu industrijas cilvēku spiedienam, jo viņi pieprasījuši, lai viņa maina deguna formu.

Itāliešu kinodīvas nepieredzēto skaistumu un pievilcību lieku reizi apstiprina arī tas, ka Dženovas arhibīskaps, kurš savos izteikumos vērsās pret cilvēku klonēšanu, neiebilda izdarīt izņēmumu speciāli aktrisei Sofijai Lorēnai.

Pati Sofija Lorēna pastāvīgi rūpējas par savu imidžu un vēl aizvien pārsteidz savus pielūdzējus. Piemēram, nesen plašsaziņas līdzekļos parādījās informācija, ka viņa jaunajā firmas «Pirelli» kalendārā fotografējoties kaila. Turklāt izdevumā līdz ar itāliešu kinozvaigznes attēliem būšot arī Penelopes Krusas un Naomi Vatsas attēli.

«Daily Mail» ar dabisko skaistumu visdāsnāk apveltīto cilvēku desmitniekā ietilpst arī siržu lauzējs un sieviešu mīlulis Džordžs Klūnijs, skotu dziedātāja Šarlote Čērča, mūzikla «Chicago» zvaigzne, aktrise Ketrīna Zeta-Džonsa, viņas kolēģi Džonijs Deps, Keita Vinsleta, Gvineta Paltrova, Džeks Bleks un Kamerona Diaza, kā arī televīzijas programmu vadītāja Geila Portere.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu