Zviedrietēm atļauts pilnīgi viss! Pat būt prostitūtām…

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Puse skandināvu skolnieču, plānojot turpmāko karjeru, pieļauj iespēju pēc skolas beigšanas naudu studijām pelnīt kā meitene pēc izsaukuma. Ceturtā daļa šo ideju realizē dzīvē.

Tas nozīmē, ka 25% zviedriešu jau iziet pie vīra ar «tumšu» pagātni. Starp citu, tik īpatnēja biogrāfija nepavisam netraucē zilacainajām zviedru skaistulēm lieliski justies jaunās sievas lomā.

Bet pats dīvainākais ir tas, ka viņas laimīgi apprecas nepavisam ne retāk kā viņu tiklās vienaudzes, kuras naudu studijām aizņēmās bankā vai no saviem vecākiem.

To izskaidrot nemaz nav grūti. Pirmkārt, pēc statistikas datiem, 80% zviedru puišu savā laulības gultā labprātāk redz nevis koka Buratino, kas nezina, ko un kā darīt, bet prasmīgās Malvīnes, kas pazīst seksu un labprāt ar to nodarbojas. Otrkārt, arī pēc statistikas, Zviedrijā sieviešu ir mazāk nekā stiprā dzimuma pārstāvju, tāpēc sievietes ir lielā cieņā jau tāpēc vien, ka viņas ir sievietes.

Tomēr viens brīdinājums lasītājiem: ja nu jūs nokļūstat Zviedrijā, nesteidzieties skaistajām skandināvietēm izrādīt ierastās uzmanības izpausmes! Sievietes te ir briljanta vērtē, bet briljantiem, kā jūs zināt, vajadzīgs īpašs ietvars. Ielāgojiet: izkāpjot no transportlīdzekļa, nesteidzieties pasniegt vietējām skaistulēm roku, citādi jūs varat saņemt apvainojošu atbildi. Piemēram: «Mister, vai jūs uzskatāt, ka es neesmu spējīga pati izkāpt no autobusa? Vai patiesi es izskatos TIK slikti?!»

Ak, šīs sievietes! Un it īpaši jau skandināvietes…

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu