Parādi savu nabu, un es pateikšu, kāds tu esi…

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Austrumu gudrie nonākuši pie secinājuma, ka svarīga loma vīrieša ķermenī ir arī nabai. Pēc tās formas varot noteikt, cik temperamentīgs jūsu draugs ir vai būs mīlas rotaļās.

Bumbiņa

Ja viņa naba izskatās kā neliela bumbiņa, jums patrāpījies neviens cits kā memmesdēliņš. Šis cilvēks neprot pieņemt patstāvīgus lēmumus, nemitīgi slēpjas aiz mammas (priekšnieka, drauga utt.) brunčiem un ieklausās tikai citu padomos. Gultā viņš gan šo to prot. Un ne tikai šo to — gultā viņam viss izdodas lieliski.

Galu galā nerealizētās fantāzijas liek par sevi manīt... Jūs varat to izmantot. Jūsu uzdevums: kļūt viņa acīs pavedinoši neatvairāmai un piesaistoši interesantai. Kas zina, varbūt pavisam drīz viņa mātes brunčus nomainīs jūsējie...

Pakavs

Pakava formas naba liecina par to, ka šim cilvēkam jūra ir līdz ceļiem un kalni līdz plecam. Tas attiecas ne tikai uz sievietēm, bet arī uz sadzīvi un darbu. Viņš ir enerģisks, mērķtiecīgs un atvērts stipras gribas cilvēks. Gultā viņš ir īsts brīnums! Maigs un uzmanīgs, juteklisks un aizraujošs. Jūsu uzdevums: lielāks seksapīls jūsu tēlā — izaicinoša apakšveļa, uzbudinošas rotaļas... —, un viņš būs jūsu.

Arka

Ja viņa naba izskatās līdzīga daudzām savienotām arkām, viņš ir līderis. Turklāt līderis visās dzīves jomās. Viņš gūst baudu no savas izcilības un tieši tāpēc vienmēr un visur cenšas būt pirmais. Viņā apvienotas gan neapvaldītas emocijas, gan spilgts temperaments, gan gluži vienkārši ugunīgs raksturs; viņš ir kaislīgs un neremdināms. Jūsu uzdevums: vienmēr un visur būt pilnā kaujas gatavībā — neatkarīgi no tā, kurā brīdī un kurā vietā var uzliesmot viņa kaisle. Trakākais, ka šādu vīrieti izmest no prāta ir tikpat kā neiespējami.

Jautājumzīme

Bagāts romantiķis — tā ir reta kombinācija. Romantika vienmēr un visur, turklāt vēl visaptveroša veiksme — lūk, kas vajadzīgs tiem, kas dievina emocijas un avantūras. Gultā viņš ir izdomātājs un fantazētājs, kopā ar viņu varēsiet izspēlēt visas lugas, kādas vien atceraties. Viņa jājamzirdziņš ir eksperimenti. Jūsu uzdevums: paņemiet «Kamasūtru» un kārtīgi izstudējiet to no pirmā līdz pēdējam vākam. Kopā ar šo vīrieti tas nav nekas neiespējams. Ideāls variants, ja būsiet viņa iedvesmotāja un mūza.

Komats

Ja viņa naba ir tikai neliela ādas ielocīte, kas līdzinās komatam, varat būt droša, ka šis vīrietis ir līdzsvarots un labsirdīgs. Maigs un piekāpīgs, taču ne zem tupeles dabūjams. Šis vīrietis ir loti komunikabls un darījumu jomā tāpēc gūst daudzu cilvēku atzinību. Tas savukārt nozīmē vien to, ka viņam garantēta karjeras augšupeja. Jūsu uzdevums: ķert vērsi aiz ragiem jeb ņemt grožus savās rokās. Iniciatīvai gultā pirmām kārtām jānāk no jums, bet viņš atbildēs ar maigiem glāstiem un mīlestību, kas tiks papildināta ar neskaitāmiem mīļiem vārdiem.

Lauvas rīkle

Plata ievilkta naba nodod stūrgalvīgu, varaskāru dabu. Šis vīrietis ir cīņas kārs, taču ļoti spēcīgs — viņu neaizkavēs nekādi šķēršļi. Bieži vien šādam varas uzurpētājam piemīt arī milzīga piedzīvojumu kāre, lielākoties gan viņu interesē mīlas piedzīvojumi. Jūsu uzdevumi: pirmkārt, ja nevēlaties izrādīties par vienu no desmitiem viņa bijušo mīļāko, esiet piesardzīga. Otrkārt, ja nespējat iedomāties dzīvi bez viņa, centieties viņu negarlaikot. Bet vislabāk — neuztveriet jūsu attiecības pārāk nopietni.

Tunelis

Ja viņa naba ir dziļa un iegarena, šis vīrietis ir godkārīgs un skaudīgs, iespējams, pat alkatīgs un sīkumains. Viņam vajag, lai visi skatītos viņā pavērtu muti, nemitīgi slavētu un liktu viņu gluži vai uz pjedestāla. Gultā viņš ir pedants un skrupulozs strādnieks. Viņš visu dara rūpīgi un kārtīgi. Tiesa gan, viņa ego pieprasa, lai vara vienmēr piederētu viņam. Jūsu uzdevums: esiet uzmanīga. Ja gribat būt kopā ar šo viszini, jums būs jāpieņem viņa spēles noteikumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu