Noskaties «Borowa MC» videoklipu «Siļva» (video + foto)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/B.Aprāne

Vakar tika prezentēts grupas «Borowa MC» videoklips dziesmai «Siļva».

Pasākums notika īpaši draudzīgā gaisotnē — mūziķus sveikt bija ieradušies gan mūzikas izdevēji, gan žurnālisti, gan draugi, gan fani, gan citi mūziķi.

Noskaties videoklipu arī portālā «Apollo»!

«Siļva» ir arī jaunākais grupas radio singls un viena no interesantākajām godalgotā albuma «Trepis iz nakurīni» dziesmām. Šīs dziesmas mūzikas autors ir grupas ģitārists un pārliecinātais «metālists» Ingars Gusāns, bet teksts ir grupas līdera Aigara Runča un viņu Latgales kolēģa Kristapa Rasima kopīgi rakstīts. Šī noteikti ir arī viena no muzikālajā ziņā «smagākajām» albuma dziesmām, kas jau guvusi īpašu atsaucību koncertos.

Videoklipa režisore ir Kristīne Želve, bet operators ir Andris Priedītis. Dziesmas videoversija filmēta Rīgas Tehniskās universitātes kopmītnēs, kurās pastāvīgi uzturas arī grupas līderis.

Vakara gaitā «Borowa MC» tika uzņemta arī «Spices» zvaigžņu galerijā, kurā, starp citu, apskatāmi arī Raimonda Paula, Renāra Kaupera, Borisa Grebeņščikova, Pola Janga un citu mākslinieku plaukstu nospiedumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu