Nesaki vīram: «Nē!»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Helēnai par seksu laulības dzīvē ir izveidojušies divi likumi. Ieklausieties, varbūt arī citām sievietēm tos derētu ievērot!

Pirmais — viņa nekad savu vīru neatraida. Viņa to raksturo kā ļoti kaislīgu vīrieti, kuram patīk mīlēties vairākas reizes nedēļā.

«Es viņu neatraidu pat tad, ja man tikko bijusi operācija vai esmu uz viņu ļoti, ļoti, ļoti dusmīga. Man jau ir pāri 40, un, godīgi sakot, esmu atklājusi, ka mana dzimumtieksme mazinās. Dr. Lora savā raidījumā teica, ka pat tad, ja nav noskaņojuma, prieks rodas pats no sevis, sākot mīlas rotaļas. Viņai ir taisnība!

Nevēlos, lai vīrs šaubītos — tuvoties man vai ne. Negribu arī, lai viņš meklētu kādu citu sievieti, vīrs zina, ka viņam ir sieva, kura guļ gultā blakus un vienmēr ir mīļa un kaislīga.»

Otrais Helēnas laulības dzimumdzīves likums ir saistīts ar eksperimentēšanu. Acīmredzot viņas vīrs ir ļoti radošs. Kad viņš izmēģina ko jaunu, viņa nepieļauj, ka pirmā reakcija varētu būt dusmas vai riebums. Helēna apsver iespēju, ka varbūt tas viņai patiks un, iespējams, to varēs izmantot.

Viņa piebilst, ka nekad neļauj sev nodarīt sāpes vai iesaistīt citus cilvēkus, toties radoša pieeja seksam ļauj viņiem kopā šīs iespējas izpētīt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu