NATO sammita rīkotāji meklē 600 brīvprātīgos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apmēram 600 brīvprātīgajiem no visas Latvijas būs iespēja iesaistīties NATO valstu un valdību vadītāju sanāksmes organizēšanā, iegūt vienreizēju pieredzi augsta starptautiska līmeņa pasākumā, būt notikumu epicentrā un redzēt to, kas citiem paliek apslēpts. No šīs pirmdienas NATO valstu un valdību sanāksmes organizācijas birojs sāk brīvprātīgo atlasi darbam NATO sammitā.

NATO sammita sagatavošanas darbi noris jau vairāk nekā astoņus mēnešus, taču, lai nodrošinātu veiksmīgu NATO sammita norisi, būs vajadzīga brīvprātīgo palīdzība pēdējās nedēļās pirms nozīmīgā pasākuma. Brīvprātīgajiem būs iespēja palīdzēt Preses centra darbā, kur strādās līdz pat 2000 mediju pārstāvju no visas pasaules, nevalstisko organizāciju konferencēs, kas notiks paralēli NATO sammita oficiālajai daļai, kā arī kultūras pasākumos, kas tiks organizēti NATO sammita viesiem. Tāpat brīvprātīgo atbalsts būs vajadzīgs transporta un loģistikas koordinācijā, informāciju tehnoloģiju jomā un ar organizatoriski tehniskiem jautājumiem.

www.rigasummit.lv

NATO valstu un valdību vadītāju sanāksme notiks Rīgā šā gada 28. un 29. novembrī, kad Rīga uz divām dienām kļūs par starptautiskās drošības diskusiju centru. Plānots, ka uz sammitu ieradīsies apmēram 5000 viesu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu