Vai Travolta tiešām ir gejs?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kinoweb.de

Baumas par to, ka priekšzīmīgais ģimenes galva un lieliskais lidotājs Džons Travolta esot homoseksuālists, Holivudā parādās laiku pa laikam. Tagad tās aktualizējis laikraksts «National Enquirer», kurā publicētajās fotogrāfijās Dž. Travolta redzams skūpstāmies ar kādu vīrieti.

Fotouzņēmumi veikti Hemiltonas lidostā, pie Dž. Travoltas privātās lidmašīnas trapa. Turklāt žurnālisti norāda, ka skūpsta laikā aktieris pamanījies maigi turēt savu draugu aiz vidukļa — tas nebūt neizskatās pēc divu tradicionāli orientētu vīriešu atvadu skūpsta.

Jāatgādina, ka runas par Dž. Travoltas, kurš apprecējās tikai 37 gadu vecumā (1991. gadā), seksuālo orientāciju klīst jau kopš viņa laulību dienas. Viņš nekad nav slēpis savu aizraušanos ar scientologu mācību (arī viņa sieva aktrise Kellija Prestona ir scientologu baznīcas jeb sektas aktīviste), un izrādās, ka baznīcas līderis Deivids Miskaridžs nereti jokojis par Dž. Travoltas gadījuma homoseksuālajiem sakariem. Par to jau 1991. gadā intervijā žurnālam «Time» paziņoja scientologu drošības dienesta bijušais vadītājs Ričards Aznarans. Zīmīgi, ka viņam tiesas ceļā nav likts atsaukt savus vārdus.

Savukārt 1998. gadā izskanējušās scientologa un geja Maikla Patinsona atklāsmes vedināja uz domām, ka Dž. Travolta, kaut arī bijis netradicionāli orientēts, mainījis savu viedokli. M. Patinsons stāstījis, ka neesot gribējis palikt par geju un scientologi viņam piedāvājuši palīdzību, apgalvojot, ka Dž. Travolta šādā veidā esot «izārstēts».

Tomēr vēl 2003. gadā žurnālam «Globe» kāds vīrietis stāstījis, ka sastapies ar Dž. Travoltu laikā, kad Kalifornijā piedalījies jaunas filmas uzņemšanā, un aktieris mēģinājis viņam uzmākties. «Taču viņš bija pārāk spalvains — it īpaši spalvainas bija rokas, krūtis un mugura,» stāstījis vīrs, kurš Dž. Travoltas maiguma izpausmes noraidījis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu