Ko darīt, ja tu mīli «mednieku». 2.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Ja jums dzīve piespēlē tādu pārbaudījumu kā iemīlēšanos kādā attiecību «medniekā», varbūt noderēs kāds no psihologu padomiem:

1. Atsakieties no pārmērīgas jūtu izpausmes. Nelieciet manīt, ka jūsu pieķeršanās tiešām ir nopietna un ka attiecības ar šo cilvēku — vissvarīgākais, kas vien var būt.

2. Esiet maigi, bet lieciet manīt, ka ar varu nevienu sev blakus necentīsieties turēt.

3. Neuzsāciet pirmie sarunas par oficiālu attiecību noformēšanu, jo tā varat «mednieku» nobiedēt, un viņš izmantos pirmo bēgšanas iespēju, lai pasargātu savu brīvību!

4. Lieciet «medniekam» manīt, ka tikai ar jums ir iespējama ļoti komfortabla kopdzīve.

5. Ja «mednieks» atzīstas, ka viņš jūs krāpj, noplātiet rokas un sakiet viņam, ka viņš tiešām ir neizsakāmi seksuāli pievilcīgs. Tomēr neaizmirstiet piebilst, ka tikai jūs viņā saskatāt ne tikai seksuālo varēšanu, bet arī viņa skaisto, cēlo un skumji traģisko dvēseli.

6. Samierinieties ar domu, ka pēc pirmajiem jūsmīgajiem, jums adresētajiem atzinības vārdiem turpmāk arvien biežāk jums nāksies dzirdēt, ka vispār jau jūs esat ne pārāk skaista, ne pārāk seksīga, ne pārāk kulturāla, jo vislabākais un vistalantīgākais ir te — jūsu acu priekšā!

7. Tieši tāpat samierinieties ar faktu, ka turpmāk jums būs jāieklausās visai detalizētos «mednieka» stāstos par viņa iepriekšējiem «medību» piedzīvojumiem, toties jūs par savējiem varēsiet pastāstīt tikai psihologam.

8. Ja tomēr piekritīsiet dzīvot kopā ar intimofobu, maigi un saudzīgi pārliecināt viņu, ka vajag apmeklēt psihoterapeitu, lai līdzētu atbrīvoties no sarežģītajiem psiholoģiskajiem kompleksiem.

9. Nejauciet intimofobus ar materiāli ieinteresētajiem! Viņu pastāvīgo meklēšanos nosaka absolūts lietišķums.

Par to rakstījis jau Rutku Tēvs:
«— Lūdzu, vai jūs būtu ar mieru kļūt mana sieva? — Slotiņš bildina jaunu atraitni.
— No visas sirds, — bildinātā smaida.
— Pagaidām pieņemat manu izjustu pateicību! Es izdarīšu vēl dažus bildinājumus un tad jums došu galīgu atbildi, — Slotiņš atvadās.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu