Arī Dāvidšovam jauna sezona

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

TV5 vakaros atgriezies «Dāvida šovs». Kā apgalvo pats Dāvids, šajā sezonā viņš skatītājus vairāk aicinās ieklausīties pretējos viedokļos, kā arī būt iecietīgiem, vienlaikus turpinot lauzt stereotipus un mazināt aizspriedumus.

«Dāvidšovs» ir no tiem raidījumiem, kas patīk vien retajam, tomēr gandrīz visi to ir redzējuši. Atklāti pelts un reiz pat saņēmis mutisku nosodījumu no Saeimas deputātiem, raidījums tomēr turpina šokēt skatītājus.

Kā stāsta šova veidotāji, jaunajā sezonā paplašināsies arī raidījuma tēmu loks: studijas viesi runās par analfabētiem un ģēnijiem bez augstākās izglītības, laimīgām namamātēm un karjeristiem, smagiem slimniekiem un brīnumainā kārtā izdziedinātiem. Dāvids aicinās atklāti stāstīt par darbaholismu, par dīvainībām un kompleksu nomāktiem cilvēkiem, toksikomāniem, askētiem, diktatoriem, demokrātiem, mūķenēm, prostitūtām, nimfomānēm, fiktīvām laulībām, cilvēku orgānu tirgošanu, mūsdienu verdzību…

Nelielas pārmaiņas redzamas studijas iekārtojumā. No darba atlaista līdzšinējā Dāvida mājkalpotāja Grieta, kas Dāvidam esot gluži vienkārši apnikusi. Turpmāk kopā ar šova vadītāju katru vakaru studijā sastopama Dzidra. Jaunā kalpone ir daudz runīgāka un vairāk iesaistās šova norisē. Dzidru šova veidotāji izvēlējās pēc konkursa, ko izsludināja TV5 ēterā. Starp pretendentēm viņa izcēlās ar to, ka vislabāk varējusi sastrādāties ar Dāvidu. «Es krietni atšķiros no Grietas, esmu aktīvāka, un mūsu dialogi ir daudz dzīvāki,» saka Dzidra. Viņa stāsta, ka ar Dāvidu sastrādāties ir ļoti viegli; lai gan no malas viņš varbūt šķiet «grūts» cilvēks, nekādu grūtību pagaidām neesot bijis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu