Eltons Džons un Džordžs Maikls salīguši mieru

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas leģenda Eltons Džons salīdzis mieru ar Džordžu Maiklu, ko viņš savulaik bija nosaucis par «nožēlojamu».

«Starp Džordžu un mani viss kārtībā. Viņš pagājušajā gadā atbrauca un palika manā mājā pa nakti,» Eltons Džons stāstīja Maikla Pārkinsona šovā televīzijas kanālā ITV.

Abi dziedātāji, kuri «Live Aid» šovā 1995. gadā dziedāja duetā, sastrīdējās, kad Džons ieteica «dziļās skumjās» iegrimušajam Maiklam vairāk iziet sabiedrībā. Maikls dusmīgi atbildēja, ka abu draudzība ir galā.

«Eltons Džons neko nezina par Džordžu Maiklu. Mēs pēdējos desmit gados esam runājuši reti, un, kas, iespējams, pārsteigs vairākumu cilvēku, mēs nekad neesam apsprieduši manu privāto dzīvi. Nekad,» tolaik paziņoja Maikls.

Taču tagad Džons pavēstīja, ka strīds nogludināts.  «Džordžs ir lielisks. Es neesmu redzējis viņu kopš «Hampstead Heath»,» viņš pajokoja, atsaucoties uz Londonas parku, kas ir slavena tikšanās vieta homoseksuāļiem.

Bijušās grupas «Wham!» zvaigznes karjeru 1998. gadā apdraudēja incidents, kad policija Kalifornijā pieķēra viņu tualetē veicam neķītras darbības ar kādu vīrieti, bet nesen dziedātājs nofotografēts, nākot laukā no «Hampstead Heath».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu