Simpsone šķiršanos pārdzīvo, cepot kūkas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Aktrise Džesika Simpsone atklājusi tabloīdiem, ka neseno sāpīgo šķiršanos no vīra viņa pārdzīvojusi, cepot dažādas kūkas.

Pirms pāris nedēļām filmas «Employee of the Month» pirmizrādē Losandželosā aktrise pavēstīja: «Es cepu keksiņus. Man tik ļoti iepatikās cept, ka es to varētu darīt ikvienu mīļu brīdi. Nu es jūtos labāk un, šķiet, esmu īstajā vietā un laikā. Es daudz domāju par vīriešiem un sevi, un nu vairs mani neviens nespēs sāpināt.»

Pēc pirmizrādes Džesika Simpsone atzinās, ka ļoti satraukusies arī par to, ko cilvēki padomās par viņas aktrises dotībām. «Manā vēderā trakoja taureņi. Man likās, ka es vai nu vemšu, vai pieslapināšu bikses, tik ļoti es satraucos.»

Tikmēr MTV raidījuma «Jackass» zvaigzne Bams Margera paziņojis, ka pavadījis nakti kopā ar Džesiku — laikā, kad viņa un Niks Lakijs vēl nebija šķīrušies. «Mēs plosījāmies pa viņas vecāku māju, dzerot kokteiļus, un tad tā arī sanāca... Es aizgāju astoņos no rīta, un, jā, es nevaru noliegt — kaila viņa izskatās īpaši labi.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu