«Apollo» videočatā <i>Ladybird</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Šonedēļ Latvijas mūzikas tirgū nonāks Ladybird otrais studijas albums, kam dots nosaukums «5 Moods». Pāris dienu pirms albuma prezentācijas dziedātāja viesosies portāla «Apollo» videočatā.

Šomēnes publisko pirmizrādi piedzīvojusi arī Ladybird jaunā koncertprogramma, kurā dziedātājas sniegums ieguvis jaunas nokrāsas un skatuvisko jaudu. Kā norāda Ladybird menedžments, afišējot dziedātājas virzību no deju uz popmūzikas skatuvi, visiem tik pierastā un deju mūzikas izpildītājai raksturīgā deju grupa ir nomainīta pret pavadošo mūziķu grupu. Oktobrī Ladybird ar jauno programmu dosies koncertēt arī uz Lietuvu.

Saistībā ar jaunā albuma iznākšanu Ladybird saņēmusi arī kādu savdabīgu dāvanu — draugu nofilmētu un samontētu video dziesmai «Back In Your Arms». Videomateriāls tika filmēts šā gada pavasarī, laikā, kad dziedātāja uzstājās lielkoncertos vairākās Latvijas pilsētās.

Nāc pl. 14 uz «Apollo» videočatu un gūsti atbildes uz sevi interesējošiem jautājumiem par Ladybird!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu