Džordžs Maikls nespēj vadīt automašīnu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Britu dziedātājs Džordžs Maikls, kas pirms neilga laika sāka savu atgriešanās koncertturneju, Londonā atkal pieķerts sēžam pie stūres stāvoklī, kas nav savienojams ar automašīnas drošu vadīšanu, vēsta britu mediji.

Laikraksts «The Sun» Dž. Maikla aizturēšanai veltījis visu pirmo lappusi, aprakstot, ka viņš agrā svētdienas rītā Londonas ziemeļaustrumos bijis spiests apstādināt savu automašīnu ielas vidū, jo fiziski vairs nav bijis spējīgs to vadīt. Citi autobraucēji par mašīnu, kas draudējusi izraisīt negadījumu, informējuši policiju, kuras virsnieki konstatējuši, ka autovadītājs nav spējīgs pabraukt, turklāt atraduši automašīnā marihuānu. Pagaidām prese vēsta, ka Dž. Maikls saņēmis tikai brīdinājumu un pēc īsas slimnīcā veiktas pārbaudes atbrīvots pret drošības naudu.

Dziedātāja partneris Kenijs Goss laikrakstam «The Sun» sacīja, ka pašam Dž. Maiklam par šo incidentu nav nekas sakāms. «Viņš jūtas labi, un es viņam pasūtīju ēdienu no «McDonald's»,» viņš teica. Tas dziedātājam bija jau ceturtais ar auto vadīšanu saistītais incidents pēdējo astoņu mēnešu laikā, tai skaitā trīs reizes viņš aizmidzis pie stūres, raksta tabloīds. Februārī Dž. Maikls tika arestēts uz aizdomu pamata par narkotiku glabāšanu un atzina, ka tā bija viņa «paša muļķīga kļūda».

Mūziķis savas karjeras laikā ir pārdevis vairāk nekā 80 miljonus ierakstu, saņēmis «Grammy» balvu un ir baudījis slavu gan kā solo mākslinieks, gan kā grupas «Wham!» līderis. Septembra beigās Dž. Maikls Barselonā sāka savu pirmo turneju pēc 15 gadu pārtraukuma, atzīmējot mūzikas biznesā pavadītos 25 gadus. Tāpēc arī turnejai dots nosaukums «25 Live».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu