Rīgā uzstāsies Dima Bilan

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nākamā gada sākumā «Arēnā Rīga» uzstāsies pašlaik populārākais un pieprasītākais Krievijas jaunais estrādes mākslinieks Dima Bilans, informē koncerta organizatori «Untitled Koncerti» sadarbībā ar Lietuvas kompāniju «Vertikalus Horizontas».

Biļetes uz 20. janvārī gaidāmo koncertu ikviens interesents varēs iegādāties sākot ar pirmdienu, 18. oktobri plkst. 12.00. visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Biļešu cena būs no Ls 15 līdz Ls 25. «Arēna Rīga» ložu īpašniekiem biļetes maksās Ls 15, bet labākās sēdvietas un LMT kluba vietas – Ls 25. Tirdzniecībā būs pieejamas pirmo dienu akcijas biļetes par īpašu cenu – Ls 10. Būs pieejamas arī fanu biļetes, kas nodrošinās agrāku ieeju teritorijā, šo biļešu cena būs Ls 15, biļešu skaits ierobežots.

Dima Bilans (īstajā vārdā Viktors Bilans) dzimis 1981.gada 24.decembrī. Mācoties piektajā klasē, Dima sācis apmeklēt mūzikas skolu, kur apguvis akordeona spēli, kā arī dziedājis solo skolas bērnu korī. Pēc vidusskolas un mūzikas skolas beigšanas Bilans iestājies Maskavas Gņesinu vārdā nosauktā institūta vokāla klasē, ko beidzis 2003.gadā, bet pēc tam turpinājis mācības «GITIS», kur uzreiz otrajā kursā apguvis aktiermeistarību.

Dima mūzikā debitēja 2002.gada starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā «Jaunais Vilnis», kur ieguva 4.vietu. 2003.gadā jaunais mūziķis izdeva savu pirmo albumu «Nochnoy Huligan», kurā bija iekļautas dažādas pasaulē zināmu dziesmu kaverversijas. 2004.gada 14.oktobrī notika Dima otrā albuma prezentācija. Šā albuma veidošanā piedalījās ārzemju komponisti Šons Eskoferijs un Diāna Vorena, kura ir leģendārās balādes «Unbreak My Heart» autore.

2006.gadā Dima pārstāvēja Krievijas Federāciju 51.Eirovīzijas dziesmu konkursā, kur ar dziesmu «Never Let You Go» ieguva 2.vietu.

Pašlaik Dima Bilans ar panākumiem aktīvi koncertē Krievijā un Austrumeiropas valstīs un ir kļuvis par vienu no pieprasītākajiem Krievijas mūziķiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu