Grodums Turcijā guvis traumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Leģendārais «Līvu» mūziķis Jānis Grodums Turcijā salauzis kāju.

Ķeza Grodumam atgadījusies 13. oktobrī. «Divas jautras latvju meičas teica, ka man jāiet peldēt. Stāvēju tieši pie pusotru metru dziļa baseina. Tā stāvus ar saviem 90 kilogramiem arī mani iegrūda baseinā. Ūdenī jau sāpes nejutu, bet ārā gan kāpu ar vienu kāju,» stāsta Grodums. Nepatīkamais piedzīvojums noticis dienu pirms izlidošanas uz Latviju. Izrādījās — lauzts papēdis! Turpat Turcijā kāja ieģipsēta, nākamajā dienā mūziķis iesēdināts mašīnā, un lidostā viņu jau sagaidījuši ar ratiņkrēslu. Savā ziņā trauma pat palīdzējusi, jo Grodumam nav bijis jāstāv pasu kontroles rindā — viņu apkalpoja ārpus rindas.

Trešdien slimnieku izrakstīja no Rīgas 2. slimnīcas. Vēl baudīdams medicīnas māsiņu rūpes, Grodums «Vakara Ziņām» atzina: «Ēdina labi un izturas vēl labāk.» Divus lūzumus mediķi likuši kopā stundu, bet Grodums pa šo laiku izbaudīja spinālo narkozi un miega zāļu apvienojumu. Pēc operācijas, pieskaroties kājai, bijusi sajūta, ka tā ir sveša.

Turpmākās sešas nedēļas Groduma pēdu kopā saturēs naglas, un pēc to izņemšanas ārstēšanās būs jāturpina.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu