«ēnas» kļūst aizvien pamanāmākas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēdējā laikā grupas «ēnas» dziesmas un arī grupas dalībnieku parādīšanās plašsaziņas līdzekļos likusi aizdomāties ne tikai grupas faniem, bet arī citiem mūzikas mīļotājiem, kuriem tuvs britpops.

Pirmais un lielais iznāciens bija pirms mēneša, kad grupas jaunā dziesma «Somehow» pirmajā nedēļā ierindojās kā jaunums 36. vietā «Radio SWH» TOP 40 un jau nākamajā nedēļā iekļuva pirmajā desmitniekā. Jāatzīst, ka bažas bijušas pamatotas jau labu laiku iepriekš, jo sestajā nedēļā «ēnu» «Somehow» ierindojās pirmajā vietā.

«Panākumi ir vienkārši likumsakarīgi, jo pēdējo trīs mēnešu laikā grupā notiek aizvien kas jauns, mērķtiecīgi tiek bruģēts ceļš uz tiem grupas mērķiem, kas izvirzīti jau pašā sākumā,» portālam «Apollo» stāsta grupas menedžere Agnese Kauliņa. Koncerti Valmierā, Liepājā, pavisam nesen Ventspilī, oktobra beigās skolas jubilejas koncertā Brocēnos pierāda, ka tiek iemantota aizvien lielāka klausītāju auditorija, un jāteic, ka «ēnas» aizvien pārsteidz ar aizvien kvalitatīvāku sniegumu un šova elementiem.

Ar dziesmu «Beautiful Morning» «ēnas» ir veiksmīgi iekļuvušas arī «Radio SWH» rīkotajā «Latvijas Mūzikas gada topā» un kopā ar tādiem mūziķiem kā «Prāta vētra», «Z-Scars», «Labvēlīgais tips» un citiem piedalīsies grandiozajā noslēguma pasākumā 2007. gada janvārī.  Vakar speciāli šim pasākumam par godu notika arī video filmēšana. Ierakstu pavisam drīz redzēs arī TV skatītāji.

«Viss notiek!» ziņo Agnese Kauliņa. Grupa kā īpašie viesi pievienosies Dona koncertturnejai Siguldā un Viesītē. Jā, un jau šo ceturtdien «ēnas» priecēs Latvijas Universitātes studentus ar vienu lielisku koncertu Studentu klubā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu