Rasels Krovs: «Esmu pārāk vecs, lai tēlotu <i>action</i> varoņus»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:pub.tv2.no

Rasels Krovs uzskata, ka ir pārāk vecs, lai turpmāk tēlotu trilleru varoņus. 42 gadus vecā kinozvaigzne atzinies, ka ir «pārāk noguris», lai izpildītu bīstamas epizodes, tāpēc viņš pašlaik meklējot mierīgākas lomas.

Krovs teicis: «Kļūstot vecākam, kauli kļūst stīvāki un nestrādā, kā to gribētos. Es vairs neesmu tik dedzīgs un aktīvs kā agrāk.»

Aktieris tēlojis tādus spēcīgus un izlēmīgus vīrus kā romiešu kareivi «Gladiatorā», kapteini filmā «Kungs un pavēlnieks. Uz pasaules malu» un bokseri «Cerībā uzvarai».

Kamēr Krovs ir gatavs atteikties no action lomām, daži no viņa pavecākajiem Holivudas kolēģiem — tieši otrādi — atgriežas pie šādām lomām, kas savulaik nesušas viņiem slavu. 51 gadu vecais Brūss Viliss pašlaik filmējas «Cietajā riekstā 4», 64 gadus vecais Harisons Fords gatavojas atkal būt «Indiana Džounss», bet 60 gadu vecais Silvestrs Stallone jau sesto reizi būs Rokijs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu