«Autobuss debesīs» pārtop ģenerāļos

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

«Tik traki gluži nav, lai gan droši vien patiešām izskatāmies pēc ģenerāļiem,» smej grupas «Autobuss debesīs» puiši, kas, saposušies jaunajos skatuves tērpos.

Iemesls — visā drīzumā dienas gaismu ieraudzīs grupas jaunais albums «Zaķīšu pirtiņa», kurā būs dzirdamas Imanta Kalniņa dziesmas no teātra izrādēm, mākslas filmām un, protams, animācijas filmām. «Šoreiz gan vajadzēs iztikt bez «Zelta sietiņa» un «Mākonīša un mākonītes». Paskatīsimies, kā cilvēkiem patiks šis albums un koncerti, kuros ne tikai dziedāsim, bet nedaudz arī spēlēsim teātri. Iespējams, vēlāk taps vēl kāds albums ar Imkas dziesmām,» pauž grupas solists Marts Kristiāns Kalniņš. Viņš arī atklāj, ka ideju par šādiem tērpiem mūziķi noskatījuši Nacionālajā teātrī, kur tie arī tapuši.

Labāk ar mandolīnu

«Šajos tērpos jūtamies izcili labi — galu galā, tie taču šūti tieši mums,» apliecina Kārlis Auzāns un Ervings Znotiņš. Viņi piekrīt, ka pie tik senlaicīgiem tērpiem labāk piestāvētu mandolīnas, nevis ģitāras. «Mēs pat uzzinājām, ka šādus uzplečus dēvē par epoletēm,» puiši padižojas.

Patīk šūt

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu