Rasels Krovs gatavs «Gladiatoram 2»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Rasels Krovs atklājis, ka ar prieku būtu gatavs sākt darbu pie «Gladiatora 2». 42 gadus vecais aktieris, kas «oskarotajā» filmā «Gladiators» atveidoja romiešu kareivi Maksimusu, teicis, ka kopā ar Ridliju Skotu nemitīgi domājot jaunas idejas turpinājumam, lai gan Krova varonis pirmās filmas beigās mirst.

Krovs pastāstījis britu «Daily Telegraph»: «Ideja veidot «Gladiatoru 2» virmo gaisā visu laiku, taču mēs esam sarežģījuši apstākļus, nogalinot manu varoni pirmās filmas beigās. Mums bija doma, kā Maksimusu atdzīvināt, taču tā nebija pietiekami ticama. Varbūt mums vienkārši patīk par to visu runāt.»

Bijušas dažādas baumas par iespējamo «Gladiatora 2» saturu — sākot ar Maksimusa pēcnācēju stāsta centrā un beidzot ar Maksimusu kā spoku.

Taču kamēr ris sarunas par «Gladiatoru 2», Krovs piekritis filmēties jaunā filmā «A Good Year», jo tās darbība risinās Francijas dienvidos. Krovs teicis: «Es gribēju padzīvot Provansā kopā ar ģimeni, jo zinu, ka manai sievai tas noteikti patiktu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu