<i>Ladybird</i> piedāvā, iespējams, pēdējo singlu no «5 Moods»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: K.Kičigina

Rudenīgajā pārdomu laikā seksīgā dziedātāja Ladybird piedāvā jaunāko un tajā pašā laikā, iespējams, pēdējo radio singlu no savas nesen iznākušās plates «5 Moods» — [s:14836]

Dziesmu sarakstījuši dāņu producents Jonas JayJay Jeberg un jaunā zviedriete Negin Djafari, kā arī amerikānis Gordons Čembers, kas strādājis ar tādām soulmūzikas zvaigznēm kā Aretha Franklin, Queen Latifah, Gladys Knight, Chaka Khan, Patti Labelle, Anita Baker, Brandy un Beyonce. Dziesmu producējis G. Stankēvičs, ģitāra — A. Šīrants.

Latvijas radiostacijās jau būs izspēlētas astoņas dziesmas no albuma «5 Moods», un Ladybird pateicas klausītājiem par atbalstu. Pašmāju popmūzikas princese sola atgriezties ar jaunām dziesmām jau nākamajā pavasarī.

Paralēli Ladybird radošajām aktivitātēm Latvijā darbs pie dziedātājas albuma izdošanas norisinās arī Lietuvā, un sagaidāms, ka jau nākamā gada sākumā «5 Moods» nonāks mūsu kaimiņvalsts mūzikas tirgū.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu