Kulakovs zaudējis 12 kilogramus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Komponists Juris Kulakovs pēc 24 dienu badošanās un 12 zaudētiem kilogramiem pagājušajā nedēļā atsācis ēst, raksta «Privātā Dzīve». Šādas badošanās kūres organisma attīrīšanas nolūkā Kulakovs ievērojot jau desmit gadus, tiesa, šī bijusi visilgākā.

«Privātajai Dzīvei» komponists pastāstīja, ka interese par badošanos viņam radusies 90. gadu sākumā, kad par šo tēmu izlasītas vairākas grāmatas. «Uz savu galvu gan neko nedaru, teorētiskā bāze ir svarīga, īpaši, kad atsāk ēst, citādi var arī nomirt,» žurnālam atklāja Kulakovs.

Badošanās laikā Juris dzēris tikai ūdeni un pirms kūres sākšanas plānojis, lai šajā periodā nebūtu radoši jāstrādā. Un, lai cik tas būtu dīvaini, badošanās laikā par Kulakova iecienītāko lasāmvielu kļūst pavārgrāmatas, raksta «Privātā Dzīve». «Mājās man to ir diezgan daudz, un tad es lasu un domāju, ko pagatavošu, kad beigšu badoties.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu