Kā sieviešu solidaritāte uzvarēja. Virtuālā romāna nobeigums

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.svetki.lv

Romāns sākās virtuāli un turpinājās klātienē. Varoņi satikās jau vairākas reizes...

Vakarā, ziņkārības mākta, vēlreiz portālā draugiem.lv apskatīju nu jau sava puiša profilu un viņa draugus. Ar interesi un apmierinātas sievietes izjūtu vēlreiz uzmetu skatienu blondīnei, kas taču nav viņa meitene, un pārlasīju pikantos komentārus viņas bilžu galerijā.

Pieķēru sevi pie domas, ka pat sīkākā iedoma par iespējamo konkurenti kņudināt kņudināja pakrūtē, tāpēc nolēmu izaicināt likteni un uzrakstīju daiļajai sievietei tikai divus vārdus: «Skaista bilde!»

Atbilde bija zibenīga. Blondīne, it kā telepātiski lasīdama manas domas, uzrakstīja pretī pāris teikumu par manu jauniegūto portāla draugu. Viņa daudznozīmīgi teica: ja viņš man ir tikai brīvdienām, tad lai jau ir, bet, ja esmu sadomājusies kaut ko nopietnu, tad gan esot vērts aprunāties. Biju pārsteigta par šādu notikumu pavērsienu un sākumā piesardzīgi nodomāju, ka meitene ir greizsirdīga, tomēr viņas teiktajā ieklausījos.
 
Liels bija mans šoks, kad daiļā sieviete man atsūtīja vienu no tām pikantajām fotogrāfijām, kuru iepriekšējā dienā biju fotografējusi savā dzīvoklī un nosūtījusi jaunajam draugam pa e-pastu. Tajā brīdī sapratu, ka viņš spēlē visās frontēs un uz pilnu klapi. Karsts vilnis pāršalca manu augumu, bet šoreiz tām bija jau cita garša – salda, bet ar piparotu atmaksas piegaršu...

Turpmākā sarakste ar jauniegūto draudzeni izvērtās ļoti intensīvā domu apmaiņā, un šķita, ka viņa atstāsta to pašu scenāriju, kuru tikai pirms pāris stundām sāku baudīt es. Jautājums – atbilde. Jautājums – atbilde. Pēc pāris stundu ilgas sarakstes man viss bija skaidrs.
 
Arī blondīne tika atrasta portālā draugiem.lv, un puisis bija lietojis tos pašus mīļvārdiņus un tikpat dedzīgi mēģinājis pierunāt sākt kopdzīvi. Saldo ievaddaļu nomainījušas neciešami slimīgas greizsirdības un kontroles izpausmes visur un it visā, plus vēl, man par lielu pārsteigumu, izrādījās, ka viņam ir sieva, kas dzīvo kopā ar viņu.

Lai nu kā, daiļā blondīne paklausīja savai intuīcijai un nolēma šīs attiecības pārtraukt. Tas notika tieši nedēļu pirms tam, kad es saņēmu no viņa to pašu maģisko frāzi: «Jūs esat ļoti skaista...» Salīmējot bildi kopā, sanāca, ka puisis vienlaikus mēģina atgūt no rokām ārā slīdošo sievieti un paralēli meklē nākamo upuri.
 
Par laimi, man nenācās piedzīvot visu šo skaisto scenāriju pilnībā. Nākamajā nedēļā uzturēju sakarus divās frontēs – vienlaikus sarakstījos ar viņiem abiem. Puisis joprojām centās būt tas pats mīļais un jaukais, bet ar muguras smadzenēm juta, ka man nāk informācija no citurienes. Sākās nebeidzami pārmetumi un nožēla, kas mijās ar kaislīgiem mīlas apliecinājumiem, līdz beidzot es tiku sodīta un izdzēsta no viņa draugiem. Bet nākamajā rītā atkal tiku uzaicināta būt par draugu, un kvēlie uzticības apliecinājumi būt kopā ar mani uz visu mūžu vēl kādu laiku turpinājās.
 
* * *

Situācijas, kas sākas tik reibinoši skaisti, bet pārvēršas meksikāņu seriāla cienīgā sižetā, vedina uz skumjām pārdomām. Stāsts vēl nav beidzies, bet, lai brīdinātu jūs, mīļās sievietes, kuras tāpat kā es alkst pēc mīļuma un maiguma, teikšu tā – sieviešu solidaritāte tiešām ir apsveicama un vērtīga!

Ja kādu dienu savā draugiem.lv pastkastītē arī tu saņemsi teikumu: «Jūs esat ļoti skaista...», iesaku tikai bezrūpīgi pasmaidīt.

Baigas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu