Rudens vēju rokenrols Liepājā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kad ārā liek par sevi manīt rudens vējš un prāts ne pārāk nesas doties ārpus mājas, labu mūziku nedrīkst palaist garām. Šoreiz tas ir pasākums «Rudens vēju Rock'n'Roll», kurš šogad Liepājā notiks jau trešo reizi un kurā piedalīsies vairākas ļoti populāras Latvijas rokgrupas un mūziķi.

Pasākuma pirmajā daļā 25. novembra vakarā Latvijas 1. rokkafejnīcā paredzēta Igo jaunās grāmatas prezentācija un akustiskais koncerts, kurā uzstāsies gan pats grāmatas autors, gan dziedātāja Jolanta Gulbe un dziesminieks Valdis Atāls.

Savukārt klubā «Pablo» kā viena no īpašajiem viesiem un kā pirmā uzstāsies britpop mūzikas stilā spēlējošā grupa «Ēnas», kuras singls «Somehow» joprojām turas daudzu radiostaciju topu virsotnēs. «Rudens vēju Rock'n'Roll» festivālā grupa «Ēnas» izpildīs savus lieliskos hitus. Ir padomāts arī par roķīgu un klausītājiem tīkamu koncertprogrammu.

Pēc «Ēnām» uz skatuves kāps vienmēr pozitīvi enerģiskā «Linga», kas iepazīstinās klausītājus ar jaunām dziesmām, kā arī nospēlēs savu klasisko repertuāru ar lielākajiem hitiem.

«Pablo» pasākums turpināsies ar diskotēku «Rockin' Beats», savukārt rokkafejnīcā uz skatuves kāps Fēlikss Ķigelis ar savu grupu, bet pasākuma noslēdzošajā sadaļā uz skatuves būs Tomass Kleins ar akustisko solo programmu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu