Ierobežojumu dēļ NATO sammita dienās neizdos avīzes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

NATO sanāksmes laikā noteikto pārvietošanās ierobežojumu dēļ Latvijas preses izdevēji izlēmuši sanāksmes dienās — 28. un 29. novembrī — laikrakstus neizdot. Šāds lēmums trešdien pieņemts Latvijas Preses izdevēju asociācijas (LPIA) rīkotajā apspriedē, kurā piedalījās izdevēji, iespiedēji un preses piegādātāji, izvērtējot iespējamās ražošanas un piegādes problēmas.

Pēc LPIA izpilddirektora Dzintra Kolāta teiktā, sanāksmes dienās pastāv iespēja, ka tipogrāfiju darbinieki nevarētu laikus nokļūt līdz darbavietai, kā arī preses izplatītāju transportam varētu rasties problēmas ar pārvietošanos Rīgā agri no rīta un naktī.

28. un 29. novembrī neiznāks visi lielākie ikdienas laikraksti: «Diena», «Latvijas Avīze», «Neatkarīgā», «Vakara Ziņas», «Rīgas Balss», «Latvijas Vēstnesis», «Dienas Bizness», «Vestji Segodnja», «Čas», «Telegraf», «Biznes&Baltija».

Laikraksts «Biznes&Baltija» neiznāks arī pirmdien, 27. novembrī.

Izdevniecībā «Žurnāls Santa» aģentūra LETA uzzināja, ka 28. novembrī neiznāks žurnāls «Privātā Dzīve», bet 29. novembrī — žurnāls «Ieva». Šo izdevumu vietā izdevniecība šonedēļ laidusi klajā abu žurnālu dubultnumurus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu