Aicina ar sapratni izturēties pret helikopteru radītiem trokšņiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms nākamnedēļ Rīgā gaidāmās NATO sanāksmes pilsētā regulāri tiek veikti helikopteru treniņu lidojumi, tāpēc iedzīvotāji tiek aicināti ar sapratni izturēties pret lidaparātu radītajiem trokšņiem.

Nacionālo bruņoto spēku komandiera personīgā štāba Preses un informācijas daļas priekšnieks virsleitnants Uldis Davidovs atvainojas par iedzīvotājiem radītajām neērtībām un lūdz cilvēkus izturēties ar sapratni. Viņš sacīja, ka pēc NATO sanāksmes helikopteru radītie trokšņi beigsies.

Vairāki rīdzinieki atzina, ka helikopteru radītās skaņas un starmeši ir traucējoši. Tāpat aģentūra LETA šodien saņēma satrauktu rīdzinieku zvanus, kas informēja, ka slimnīcā «Gaiļezers» ar helikopteru nogādāti cietušie. Kā aģentūra LETA uzzināja slimnīcā, helikopteri treniņu lidojumos mācās arī veikt cietušo evakuāciju uz slimnīcām, un sestdien noticis viens šāds mācību lidojums.

NATO valstu un vadītāju sanāksmes laikā Rīgā drošību garantēs vairāku NATO dalībvalstu pārstāvji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu