Svētdien sāk ierobežot satiksmi daudzās Rīgas ielās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saistībā ar NATO sanāksmi svētdien tiks būtiski ierobežota transportlīdzekļu satiksme daudzās Rīgas ielās.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt līdz 29.novembra plkst.19 autostāvvietā pie Latvijas Nacionālās operas.

No svētdienas plkst.12 līdz 29.novembra plkst.19 transportlīdzekļi nedrīkstēs apstāties un stāvēt K.Ulmaņa gatves posmā no Beberbeķu līdz Upesgrīvas ielai, Ciema ielā, Gaviezes ielas posmā no Čuguna līdz Mūkupurva ielai un Mūkupurva ielas posmā no Gaviezes ielas līdz lidostas «Rīga» apvedceļam.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Mežmalas ielā, Rikšotāju ielā, Gramzdas ielas posmā no Zolitūdes līdz Mūkupurva ielai, Priedaines ielas posmā no Zolitūdes līdz Mūkupurva ielai, Grenču ielas posmā no Mūkupurva līdz Zebrenes ielai un Zebrenes ielas posmā no Grenču līdz Valtaiķu ielai.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Jūrkalnes ielas posmā no Apūzes ielas līdz satiksmes pārvadam pār K.Ulmaņa gatvi, Šampētera ielas posmā no Apūzes ielas līdz K.Ulmaņa gatvei, Zolitūdes ielas posmā no Kalnciema līdz Gramzdas ielai, Valgales ielā un lidostas «Rīga» apvedceļa posmā no Rīgas pilsētas robežas līdz K.Ulmaņa gatvei.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Kalnciema ielas posmā no lidostas «Rīga» apvedceļa līdz Raņķa dambim, Upesgrīvas ielā, Kantora ielas posmā no Rīgas pilsētas robežas līdz Dauguļu ielai, Lielirbes ielā, Remtes ielas posmā no Kalnciema līdz Jaunmoku ielai, Jaunmoku ielas posmā no K.Ulmaņa gatves līdz Ventspils ielai un Kukšu ielā.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Ventas ielā, Ventspils ielas posmā no Kalnciema līdz Jaunmoku ielai, Plēnes ielā, F.Candera ielas posmā no Kalnciema līdz Smārdes ielai, Baseina ielā, Ķemeru ielā, Smārdes ielas posmā no F.Candera līdz Kalnciema ielai un Kauguru ielas posmā no Kalnciema līdz Krūzes ielai.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Krūzes ielas posmā no Mazās Nometņu līdz Kalnciema ielai, Mazās Nometņu ielas posmā no Kalnciema līdz Nometņu ielai, Valentīna ielā, Tapešu ielas posmā no Valentīna līdz Mazajai Nometņu ielai, Margrietas ielas posmā no Āgenskalna līdz Mazajai Nometņu ielai un Atpūtas ielā.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt laukumā zem Kalnciema ielas satiksmes pārvada, Kapseļu ielā, Kristapa ielā, Āgenskalna ielas posmā no Margrietas līdz Vīlipa ielai, Dreiliņu ielas posmā no Āgenskalna līdz Kapseļu ielai, Sabiles ielas posmā no Kalnciema līdz Kapseļu ielai un Melnsila ielas posmā no Āgenskalna līdz Kapseļu ielai.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Alises ielas posmā no Kristapa līdz Kalnciema ielai, Slokas ielas posmā no Kandavas ielas līdz Uzvaras bulvārim, Baložu ielā, Ernestīnes ielas posmā no Baložu līdz Olgas ielai, Olgas ielā, Vasaras ielā, Zvanu ielā, Zemeņu ielā, Maiznieku ielā, Meža ielā, Buršu ielā, Tirgus ielā un Puķu ielā.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Nometņu ielas posmā no Maiznieku līdz Mazajai Bišu ielai, Mazajā Bišu ielā, Medus ielā, Bišu ielā, Žubīšu ielā, Dobeles ielā, E.Smiļģa ielas posmā no Bāriņu līdz Puķu ielai, Auces ielā, Daugavgrīvas ielas posmā no Krēslas ielas līdz Raņķa dambim, Bezdelīgu ielā, Raņķa dambī, A.Grīna bulvārī, un Trijādības ielā.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Trijādības ielas autostāvvietā, Kuģu ielas posmā no Trijādības ielas līdz Uzvaras bulvārim, Kuģu ielas 11., 13., 15., 22., 26.namu iekšpagalmos, Uzvaras bulvāra posmā no Akmens tilta līdz Bāriņu ielai, Staraja Rusas ielā, Staraja Rusas ielas 5., 7., 9/11., 11.nama iekšpagalmos un uz AB dambja.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Balasta dambja 20./22.nama iekšpagalmā, autostāvvietā pie Ķīpsalas peldbaseina Ķīpsalas ielā 5, autostāvvietā Ķīpsalas ielā 15, Āzenes ielas 22. un 22a nama iekšpagalmā, autostāvvietā pie viesnīcas «Maritim» A.Grīna bulvārī un Balasta dambja posmā no Raņķa dambja līdz Kaiju ielai.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Ķīpsalas ielas posmā no K.Valdemāra ielas līdz Kaiju ielai, K.Valdemāra ielā, uzbrauktuvēs un nobrauktuvēs no Vanšu tilta un Zunda kanāla, Valguma ielas posmā no Trijādības līdz Akmeņu ielai, Akmeņu ielā, Rūpniecības ielā, Alunāna ielā un 11.novembra krastmalas posmā no 13.janvāra līdz Eksporta ielai.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Citadeles ielas posmā no K.Valdemāra ielas līdz Muitas ielai, Muitas ielas posmā no Kronvalda bulvāra līdz Eksporta ielai, Noliktavas ielā, Eksporta ielā, Elizabetes ielas posmā no Eksporta līdz A.Čaka ielai, Antonijas ielas posmā no Kalpaka bulvāra līdz E.Melngaiļa ielai, A.Pumpura ielā, Zaļajā ielā un Strēlnieku ielā.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Mednieku ielā, Jeruzalemes ielā, Alberta ielā, N.Rēriha ielā, Lenču ielā, Ganu ielā, Hanzas ielā, E.Melngaiļa ielas posmā no Strēlnieku līdz Antonijas ielai, Ganību dambja posmā no Pētersalas līdz Bukultu ielai, Pulkveža Brieža ielā, Lugažu ielā, Katrīnas dambī, Katrīnas ielā, Skanstes ielā, J.Daliņa ielā un Mālpils ielā.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Vesetas ielā, Grostonas ielā, Sporta ielā, DUS teritorijā Sporta ielā Nr.7, Zirņu ielā, Tomsona ielā, Ēveles ielas posmā no Vesetas līdz K.Valdemāra ielai, Nītaures ielā, Zaubes ielā, Alojas ielā, Pils laukumā un Vecrīgas teritorijā starp 13.janvāra ielu, 11.novembra krastmalu, K.Valdemāra ielu, Aspazijas bulvāri un Basteja bulvāri.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Kronvalda bulvārī, kanāla pusē gar Latvijas Nacionālo teātri, Basteja bulvārī, Aspazijas bulvārī, autostāvvietā pie viesnīcas «Rīga», Merķeļa ielā, Kalpaka bulvārī, Raiņa bulvārī, Reimersa ielā, Inženieru ielā, Arhitektu ielā, Brīvības bulvāra posmā no Raiņa bulvāra līdz Elizabetes ielai un Brīvības ielas posmā no Elizabetes līdz Lāčplēša ielai.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Dzirnavu ielas posmā no Tērbatas līdz Hanzas ielai, Baznīcas ielas posmā no Bruņinieku līdz Elizabetes ielai, Skolas ielas posmā no Bruņinieku līdz Elizabetes ielai, Tērbatas ielas posmā no Lāčplēša līdz Merķeļa ielai, K.Barona ielas posmā no Aspazijas bulvāra līdz Lāčplēša ielai un A.Kalniņa ielā.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt autostāvvietā pie Rīgas apgabaltiesas ēkas, Vingrotāju ielā un iebraucamajā ceļā uz Rīgas pašvaldības SIA «Rīgas ūdens».

Policija svētdien no plkst.12 uzsāks atstāto transportlīdzekļu pārvietošanu ar autoevakuatora palīdzību no minētajām ielām uz tuvāko iespējamo vietu.

Līdz 27.novembra plkst.24 tiks slēgta visa veida transporta satiksme Vesetas ielas posmā no Nītaures līdz Mālpils ielai, kā arī Grostonas un Mālpils ielas krustojumā.

No svētdienas plkst.22 līdz 28.novembra plkst.8 policija ierobežos vai nepieciešamības gadījumā slēgs transportlīdzekļu satiksmi Teātra ielas posmā no Vaļņu ielas līdz Aspazijas bulvārim, Vaļņu ielas posmā no Teātra līdz Kaļķu ielai, Aspazijas bulvāra posmā no 13.janvāra līdz Kaļķu ielai un Basteja bulvāra posmā no Kaļķu līdz K.Valdemāra ielai.

Policija ierobežos vai nepieciešamības gadījumā slēgs transportlīdzekļu satiksmi Pulkveža Brieža ielas posmā no Hanzas līdz Elizabetes ielai, Elizabetes ielas posmā no Rūpniecības līdz Pulkveža ielai, A.Kalniņa ielā, K.Barona ielas posmā no Raiņa bulvāra līdz Elizabetes ielai, Merķeļa ielas posmā no Marijas ielas līdz Brīvības bulvārim, Arhitektu ielā un Inženieru ielā.

Policija ierobežos vai nepieciešamības gadījumā slēgs transportlīdzekļu satiksmi Raiņa bulvāra posmā no K.Valdemāra līdz 13.janvāra ielai, Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Miesnieku ielai, Mazās Pils ielas posmā no Pils laukuma līdz Mazajai Miesnieku ielai, Herdera laukumā pie viesnīcas «Gutenbergs», Mazajā Muzeja ielā, Miesnieku ielā un Mūku ielā.

Policija ierobežos vai nepieciešamības gadījumā slēgs transportlīdzekļu satiksmi Ķīpsalas ielas posmā no Āzenes ielas līdz viesnīcai «Islande», Āzenes ielā pie viesnīcas «Islande», Slokas ielas posmā no E.Smiļģa ielas līdz A.Grīna bulvārim, A.Grīna bulvārī pie viesnīcas «Maritim», Trijādības ielas posmā no Staraja Rusas līdz Kuģu ielai un Kuģu ielas posmā no Trijādības ielas līdz Uzvaras bulvārim.

Policija ierobežos vai nepieciešamības gadījumā slēgs transportlīdzekļu satiksmi Staraja Rusas ielā, Baznīcas ielas posmā no Elizabetes līdz Dzirnavu ielai, Dzirnavu ielas posmā no Brīvības līdz Baznīcas ielai, Brīvības ielas posmā no Dzirnavu līdz Elizabetes ielai, Elizabetes ielas posmā no Brīvības līdz Baznīcas ielai, Reimersa ielā un Kalpaka bulvāra posmā no Brīvības bulvāra līdz Ģenerālprokuratūrai.

Policija nepieciešamības gadījumā slēgs, ierobežos vai regulēs transportlīdzekļu un gājēju satiksmi transportlīdzekļu kolonnu pārvietošanās laikos un vietās.

No svētdienas plkst.20 līdz 29.novembra plkst.19 tiks slēgta smago transportlīdzekļu satiksme Eksporta ielas posmā no Hanzas līdz Muitas ielai un Krasta ielas posmā no Salu tilta līdz 11.novembra krastmalai.

SIA «Rīgas satiksme» uzdots no svētdienas līdz 29.novembrim slēgt maksas autostāvvietas minētajās ielās un ielu posmos saskaņā ar policijas norādījumiem, slēgt pazemes autostāvvietu Kronvalda parkā un nodrošināt autoevakuatorus saskaņā ar Rīgas Pašvaldības policijas vai Rīgas Galvenās policijas pārvaldes norādījumiem.

Tāpat «Rīgas satiksmei» uzdots nodrošināt drošības barjeru izvietošanu saskaņā ar drošības pasākumu plānu, pārorganizēt sabiedriskā transporta satiksmi, kā arī atļaut pasažieriem, kas iegādājušies braukšanas kartes slēgtajos maršrutos un transporta veidos, tās izmantot braukšanai citos sabiedriskā transporta maršrutos un transporta veidos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu