Kidmena gaida savu pirmo bērnu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Holivudas skaistule Nikola Kidmena nākamā gada pavasarī dzemdēs savu pirmo bērnu. Austrālijā dzimusī Nikola, kas pirms sešiem mēnešiem salaulājās ar kantorī mūziķi Kītu Ērbanu, vairs neslēpj savu pilnīgo vēderiņu.

Tiek prognozēts, ka tuvākajā laikā viņa oficiāli paziņos par savu grūtniecību. Labi informēta persona izdevumam «The Daily Mirror» pavēstījusi: «Misis Kidmena jau vairs neslēpj sava organisma pārvērtības, un izskatās, ka tās nesagādā viņai nekādas problēmas. Jebkura sieviete viņai līdzās nevar nepamanīt, ka viņa ir stāvoklī.»

Pašlaik Nikola Kidmena Londonā filmējas kinolentē «The Golden Compass».

39 gadus vecā Kidmena gandrīz desmit gadu jau bija laulībā ar aktieri Tomu Krūzu. Pāris savulaik adoptēja divus bērnus — pēc tam, kad tā arī netika pie saviem bērniem. Toms Krūzs pašlaik pavada medusmēnesi ar savu jauno sievu — Keitiju Holmsu un sešus mēnešus veco meitiņu Sūriju.

Savukārt Nikolas Kidmenas vīrs — 39 gadus vecais Kīts Ērbans — ārstējas Austrālijā, cenšoties atbrīvoties no narkotiku atkarības. Dziedātājs, kas savā dzīvē jau divas reizes ārstējies no šā netikuma, savai laulātajai draudzenei nozvērējies nelietot alkoholu un narkotikas. Kidmena un Ērbans iepazinās 2005. gadā, bet šā gada jūnijā Sidnejā salaulājās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu