Blūma un Zemturis neatklāj nākamo darbavietu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Hansabankas valdes priekšsēdētāja Ingrīda Blūma neatklāj, kur viņa varētu strādāt no nākamā gada sākuma, kad beigsies darba attiecības ar Hansabanku. Sarunas ar potenciālajiem darba devējiem vēl nav bijušas, preses konferencē sacīja bankas valdes priekšsēdētāja. Arī Blūmas vietnieks Uģis Zemturis neatklāj, kur strādās pēc aiziešanas no Hansabankas.

Kā žurnālistiem stāstīja Zemturis, viņam piedāvāts ieņemt Blūmas amatu. Zemturis izvirzījis vairākus nosacījumus, bet, tā kā daļa no tiem nebija realizējami, viņam bijis viegli izšķirties par aiziešanu no Hansabankas. «Esmu izdarījis daudz, man ir ļoti labi padarīta darba sajūta. Mana izglītība un pieredze liek domāt, ka atradīšu īstos izaicinājumus,» sacīja Zemturis un piebilda, ka viņš vēlas veidot karjeru citā jomā, piemēram, būt par kāda uzņēmuma partneri vai īpašnieku.

Blūma norāda, ka pēc aiziešanas no bankas, visticamāk, kādu brīdi nestrādās, jo viņa jūtoties nogurusi.

Līdzšinējais Hansabankas grupas Baltijā valdes loceklis Māris Avotiņš, kurš jau agrāk ir bijis Hansabankas valdes loceklis, bet šobrīd atbildīgs par visu Baltijas valstu Hansabanku risku vadību, valdes priekšsēdētāja pienākumus sāks pildīt sākot no nākamā gada 1. janvāra.

Viņš norādīja, ka arī turpmāk bankas prioritāte būs attīstība. «Hansabanka vēlas kļūt par modernas finanšu institūcijas paraugu», viņš sacīja un piebilda, ka «Hansabanka ir līderis visās jomās, kur darbojas».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu