Gvena Stefani izdod otro albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms diviem gadiem dziedātāja Gvena Stefani atklāja klausītājiem savu iedomu pasauli pirmajā soloalbumā «Love. Angel. Music. Baby.». Rezultāti bija pārsteidzoši — septiņi miljoni pārdotu albuma kopiju, pieci megahiti un pilnībā pārdotas koncertturnejas biļetes.

Parasti otrais albums mūziķiem uzliek lielu atbildības nastu, taču Gvena šo spiedienu neizjuta, jo nekad nav ļāvusi kontrolēt savu karjeru un vienmēr vadījusies pēc savas sirdsbalss. Jaunajā albumā «The Sweet Escape», kas veltīts dēlam Kingstonam, Stefani lieliski parāda savas spējas bez piepūles apvienot dažādus mūzikas žanrus. Albumā dziedātājai pievienojušies citi viņas kolēģi «avantūristi»: «The Neptunes», Tony Kanal (no «No Doubt»), Akon, Swizz Beats, Sean Garrett un Tim Rice-Oxley (no «Keane»).

Gvenas muzikālie eksperimenti atklājas jau albuma pirmajā singlā «Wind It Up», kas sākotnēji paredzēts kā muzikālā tēma viņas apģērbu līnijas «L.A.M.B.» modes skatēs. Dziesmā izmantoti motīvi no Gvenas iecienītākā mūzikla «Mūzikas skaņas». «Lai gan dziesmas producents Farels Viljams iebilda, es šo motīvu atstāju un, jūs neticēsiet, raudāju aiz prieka, kad pirmoreiz dzirdēju, kā tas izklausās hiphopa aranžējumā,» stāsta dziedātāja.

Vienlaikus ar albumu iznācis arī Gvenas pirmās solo koncertturnejas «Harajuku Lovers Live» DVD ieraksts, kas tapis dziedātājas dzimtajā pilsētā Anaheimā Kalifornijas štatā.

2007. gada aprīlī Gvena Stefani plāno doties savā otrajā pasaules koncertturnejā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu