Kulakovs gatavojas kāzām

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

No neoficiāliem, bet drošiem avotiem «Vakara Ziņām» ir tapis zināms, ka komponists Juris Kulakovs grasās precēties ar mākslas kuratori Ievu Kalniņu — kinoforuma «Arsenāls» prezidenta Augusta Sukuta bijušo sievu. Turklāt kāzas gaidāmas visai drīz.

Kulakovs atzina, ka kāzas būšot pavisam drīz — nākamnedēļ. Abi laulāsies baznīcā, un svinības būs pieticīgas — lūgti tikai tuvākie radi un draugi. Ieva Kalniņa jau divus gadus ir Kulakova kaimiņiene — tā viņi arī iepazinušies. Neko vairāk par abu attiecībām komponists neatklāja. Vaicāts, vai topošā ģimene plāno ģimenes pieaugumu, Kulakovs atteica: «Tās lietas ir Dieva rokās.» Uz jautājumu, vai līgavas un līgavaiņa tērpi būs tradicionāli vai alternatīvi, viņš smejoties atbildēja: «Tad jau jūs redzēsit.»

«Vakara Ziņām» diemžēl neizdevās sazvanīt Augustu Sukutu, lai pavaicātu, vai arī viņš ir ielūgts uz kāzām un vai vispār ir informēts par tām. Ceram, ka ar komponista kungu Ievai laulība būs ilgāka nekā ar Sukutu, ar kuru kopā viņa nodzīvoja aptuveni divus trīs gadus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu