Keita Mosa salaulāsies šonedēļ?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Tabloīds «The Daily Mail» savā svētdienas numurā ziņo, ka supermodele Keita Mosa un rokgrupas «Babyshambles» līderis Pīts Dohertijs salaulāsies šonedēļ. Jāpiebilst gan, ka visai nesen šī avīze Lielbritānijā tika raksturota kā «netīra».

Vienkārša attiecību reģistrēšana plānota šīs nedēļas nogalē, piektdien. Ceremonija notikšot dzimtsarakstu birojā Rietumlondonā, avīzei pavēstījis anonīms ziņotājs. Ceremonijā piedalīsies tikai radinieki un jaunlaulāto draugi, ieskaitot arī rokgrupu «Babyshambles».

Vērienīgas kāzu svinības iecerēts rīkot 2007. gada 18. janvārī Ibicā. Keita Mosa un Pīts Dohertijs uz svinībām ieradīsies dažas dienas agrāk, lai divatā nosvinētu topmodeles 33 gadu jubileju.

Mosa un Dohertijs jau sen ir kļuvuši par britu preses iemīļotajiem varoņiem. Viņu romānu nepārtraukti pavadījuši skaļi skandāli, kas saistīti ar abu aizraušanos ar narkotikām.

Pīts Dohertijs slavens kļuva grupas «The Libertines» sastāvā. Taču visai drīz viņš ar saviem grupas biedriem saplēsās un nodibināja «Babyshambles». Kritiķi gan visai skeptiski vērtē jaunā projekta muzikālo vērtību, taču 27 gadus vecā Dohertija romāns ar Keitu Mosu neļauj mazināties laikrakstu un publikas interesei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu