Kādēļ nenotika Kulakova kāzas?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Ziemassvētku vakarā aicinātie viesi saņēma īsziņu: kāzas atceltas…

«Vakara Ziņas» rakstīja, ka komponists Juris Kulakovs nolēmis precēties ar mākslas kuratori Ievu Kalniņu — kinoforuma «Arsenāls» prezidenta Augusta Sukuta bijušo sievu. Viņš pat atklāja kāzu datumu un vietu — 27. decembrī Svētā Jāņa baznīcā. Taču kāzas nenotika…

Ziemassvētku vakarā aicinātie kāzu viesi saņēma īsziņu no līgavas, ka kāzas atceltas… Bez paskaidrojumiem. Tai pašā vakarā par kāzu atcelšanu tika informēts arī Lietišķās mākslas un dizaina muzejs, kur bija paredzēta šampanieša baudīšana pēc laulību ceremonijas. Muzeja direktore Alīda Krēsliņa stāsta, ka nekas konkrētāks nebija norunāts, pat viesu skaits nebija zināms. Kāpēc pasākums atcelts, viņa nevarēja pateikt. «Vakara Ziņām» neizdevās sazvanīt ne līgavu, ne līgavaini, tāpēc mums atliek tikai izteikt versijas par notikušo.

Bēgošā līgava

No neoficiāliem, bet informētiem avotiem «Vakara Ziņām» kļuva zināms, ka arī iepriekšējās laulības nenotika, kā plānots. Iespējams, Ievai Kalniņai ir tāda pati fobija kā Džūlijai Robertsai filmā «Bēgošā līgava» — arī Kalniņas kāzas ar Sukutu nenotika noliktajā datumā. Neilgi pirms kāzām viņa uz nedēļu pazudusi un pat uz darbu nav gājusi, taču, kad beidzot atradusies, tomēr apprecējusies. Arī tagad viņa aizbēgusi, jo sapratusi, ka nav gatava laulībām?

Tomēr mīl citu

Otra versija arī ir pieļāvums, bet ne bez iemesla. Kā zināms, pirms neilga laika Kulakovam ļoti patika Žaklīna Cinovska, viņi pat dažviet uz pasākumiem gāja kopā, taču par savstarpējām attiecībām klusēja. Kāds zinātājs, kurš vēlējās palikt anonīms, pauda: «Vienubrīd Kulakovs bija uzsēdies Žaklīnai virsū, taču viņa nepadevās.»

Taps jauna rokopera

Gala beigās, ja patiesa neizrādīsies ne pirmā, ne otrā versija, iespējams, piekrāptais Kulakovs uzrakstīs jaunu rokoperu «Bēgošā līgava», kur galvenajā lomā viena otru varēs dublēt Ieva Akurātere un Žaklīna Cinovska.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu