«Borowa MC» izdod singlu un meklē meiteni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/B.Aprāne

Gada pirmajā dienā grupa «Borowa MC» sagatavojusi pārsteigumu – pirmo radio singlu no topošā albuma.

Dziesma saucas «Madelka», un, kā atzīst borovieši, tā stāsta par un ap meitenēm. Viņas ir tik dažādas... Grupas puiši smej, ka «ar meitenēm tāpat kā ar bitēm – nekad un neko nevar zināt»! «Madelkas» ierakstā piedalījusies arī sarunu šova «Aina» vadītāja Aina Poiša.

Aizvadītais gads grupai bijis ļoti veiksmīgs, puiši cer, ka arī turpmāk Fortūna būs viņu sabiedrotā. Kā atzīst Aigars Runčis, tad «vislielāko pateicību parādā esam mūsu faniem un atbalstītājiem – viņi ir vienkārši fantastiski, un viņu atbalsts ir nenovērtējams». Grupa arī paļaujas uz fanu atbalstu 2007. gada 7. janvārī notiekošajā SWH Lielajā balvā, kuru varēs skatīt tiešraidē un just līdzi grupai LNT kanālā. Pasākumā 15 dziesmu konkurencē tiks noskaidrota aizvadītā gada labākā dziesma. «Borowa MC» šajā pasākumā piedalās ar dziesmu «Maņ navajag», kuras ierakstā «savu balsi pielicis» arī Mārtiņš Freimanis.

Kur divi – trešais lieks!? Nē!

«Borowa MC» izsludina ārkārtas stāvokli – meklējam meiteni! Īpašas pazīmes: jautra un atraktīva, visskaistākās balss īpašniece. Ja pēc apraksta atpazini pati sevi vai kādu tev zināmu meiteni (māsu, draudzeni, kursa biedreni u.tml.), tad nekavējies – rīkojies!

www.borowa.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu