Biļetes uz «Sensation White» kļuvušas dārgākas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz gada lielāko deju mūzikas notikumu – «Sensation White» - pirmajās pāris tirdzniecības dienās pārdots jau vairāk nekā 1000 biļešu par pirmo - iepazīšanās cenu, un no šodienas biļetes maksās Ls 30.

Jau ziņots, ka 2007. gada 26. maijā Rīgā, «Arēnā Rīga» notiks pasaules vadošais deju mūzikas notikums «Sensation White». Šis būs vienīgais «Sensation White» pasākums Baltijas valstīs un lielākais notikums deju mūzikā.

«Mēs esam priecīgi, ka «Sensation White» kustībai Baltijā ir tik daudz fanu – biļešu pārdošanas rezultāti Latvijā, Lietuvā un Igaunijā to apliecina,» atzīst projekta organizatoru «Jet Force» pārstāvis Kornelis van der Vart. «Patīkami, ka cilvēki Baltijā ir informēti par «Sensation White» pasākumu kvalitāti un steidz iegādāties biļetes laikus, lai nepalaistu garām grandiozo šovu. Aicinu neatlikt uz pēdējo brīdi, bet iegādāties biļetes jau šobrīd, jo biļešu cena turpinās kāpt un arēnas ietilpība nav bezgalīga.»

No februāra sākuma brīvā tirdzniecībā būs pieejams arī limitēts skaits VIP un DE LUXE ieejas biļešu. Organzatori atgādina, ka ieeja pasākumā ir no 18 gadu vecuma un tikai baltās drēbēs.

Pirms sešiem gadiem «Sensation White» radīja jaunu, unikālu un iespaidīgu konceptu, kas paredz ieeju šajos pasākumos tikai baltās drēbēs, tādā veidā visus apmeklētājus vienojot BALTĀ un padarot ikvienu par daļu no šova.

«Sensation White» Latvijā būs grandiozs gaismu, lāzeru un pirotehnikas šovs kvalitatīvas un jaudīgas skaņu aparatūras pavadībā, kurā piedalīsies vismaz četri pasaules top DJ, kas uzstāsies uz pasākuma galvenās skatuves. Līdztekus tam šovā piedalīsies vismaz 30 performanču mākslinieki. Rīgā šovs un deju pasākums ilgs 8 stundas. Dress code – BALTS.

Biļetes uz «Sensation White» pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un «Statoil» degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu