Tāds nu es esmu! Vai nāksi uz randiņu? (Par anketām)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Ja tu gribi būt tas, kurš pats/pati izvēlas sarakstes partneri, tad atliek tikai viens — ievietot portālā pašam savu anketu. Un tas nepavisam nav grūti. Vajag tikai pierims tam labi pārdomāt, ko atklāt uzreiz un ko paturēt noslēpumā.

Pamatinformācija, ko vajadzētu ievietot anketā, ir vecums, dzimums, augums, svars, acu un matu krāsa, kā arī horoskopa zīme. Par spīti tam, ka sabiedrības lielākā daļa ticību horoskopiem noliedz tāpat kā ziepju operu skatīšanos, vairumam tas tomēr interesē.

Derētu norādīt arī dzīves vietu. Ja kāds uz jūsu ievietoto anketu «uzliek aci», lai viņam/viņai uzreiz ir skaidrs, ar kuru Latvijas novadu būs darīšana. Un, protams, norādiet valodu — atbildētājs noteikti vēlēsies zināt, kādā mēlē labāk runāt.

Anketas otro daļu, ja tā var teikt, veido nedaudz privātāki jautājumi. Tie ir — ģimenes stāvoklis, bērni, izglītība, darba sfēra, ienākumi un reliģija. Šie ir jautājumi, uz kuriem nav obligāti jāsniedz atbilde. Proti, sabiedrībā valdošie ētikas principi dod visas tiesības klusēt par ģimenes stāvokli, politisko pārliecību un reliģisko piederību. Mums visiem ir mācīts, ka nav labi skatīties citu cilvēku naudas maciņos.

Paša ziņā ir arī jautājumi par seksuālo orientāciju, kaitīgiem ieradumiem un attiecībām ar sportu.

Vēl var norādīt ģērbšanās stilu, dzīvesveidu, intereses un arī mājdzīvniekus.
Mēdz teikt — kāds suns, tāds saimnieks. Tāpēc pēc mājdzīvnieka var daudz ko noprast arī par pašu saimnieku/saimnieci.

Vislabākais veids, kā pievērst sev uzmanību, ir uzrakstīt nelielu komentāru ar savu raksturojumu. Un, protams, pievienot e-pasta adresi. Lai labāk sevi raksturotu, vēlams tomēr atbildēt uz visiem jautājumiem. Tas sniegs plašu informāciju un sašaurinās meklējamo personu loku. Proti, neatsauksies visi, kuriem nav slinkums.

Tikai viena piebilde — anketu vajadzētu aizpildīt maksimāli godīgi. Jebkuras attiecības labāk veidot, balstoties uz patiesiem faktiem nevis uz izpušķotu informāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu