Ineta Radēviča precējusies ar krievu hokejistu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Izskatīgā Latvijas tāllēcēja Ineta Radēviča, kura savulaik kaila pozējusi žurnālam «Playboy», precējusies ar pazīstamu krievu hokejistu un nu dzīvo Krievijā, liecina Starptautiskās vieglatlētikas federācijas rīcībā esošā informācija.

2005. gada nogalē aprindas pāršalca vēsts, ka izirusi skaistās sportistes Radēvičas un viņas trenera Viktora Lāča ģimene. Kādu laiku pēc tam runāja, ka vieglatlēte tiekas ar hokejistu Māri Jasu, savukārt Viktors, lai arī par draudzeņu trūkumu nevarēja sūdzēties, nesteidzās veidot nopietnākas attiecības.

Nu, izskatās ka abu sportistu dzīve ir nokārtojusies – Ineta ir precējusies ar Krievijas hokejistu Pjotru Ščatsļiviju, savukārt Viktors Lācis gatavojas tēva lomai un precībām šī gada septembrī ar Kristīni Lāci, kas, pēc «Apollo» rīcībā esošās informācijas, savulaik draudzējusies ar basketbolistu Andri Biedriņu. Lāču mazulim pasaulē jānāk šī gada aprīlī. Kā raksta dzeltenā prese, Viktors un Kristīne kopā ir jau astoņus mēnešus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu