Mīlestības pinekļi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vāks: Dairis Hofmanis

Apgāds «Kontinents» laidis klajā britu autores Lindas Teilores oriģinālo, aizraujošo un psiholoģiski niansēto romānu «Mīlestības pinekļi».

Šarlote ir mūžīgā ceļotāja, kas parasti pārrodas uz neilgu laiciņu, lai atstātu mājiniekiem uz kakla kārtējo pieklīdušo dzīvnieciņu. Taču šoreiz Šarlote ieradusies pēc trīs gadu pārtraukuma pa taisno no Indijas, turklāt viņa ir gaidībās. Bērnam jādzimst tuvāko nedēļu laikā...

Iespējams, Šarlotei pašai liekas, ka, tiklīdz viņai apniks dzīvot pienākumam, tā visu atbildību par mazuli, kā allaž, varēs uzvelt mātes un māsas pleciem?
Turklāt pirms trim mēnešiem ģimeni ir atstājis Šarlotes tētis, kas radis otro jaunību pie kādas zobārstes sāniem...

Linda Teilore strādājusi Ārlietu ministrijā Londonā, Angolā, Šrilankā, pēc tam par skolotāju Japānā. Atgriezusies dzimtajā Lielbritānijā, viņa pasniegusi angļu valodu Oksfordā un Londonā. Rakstnieces mājas ir Kentas grāfistē. Jau pirmais Teilores darbs nekavējoties iekļuva Sunday Times desmit bestselleru sarakstā. Viņas nākamie darbi nominēti Pārkera romantiskā romāna gada balvai.

«Grāmata, no kuras nav iespējams atrauties...» (K. Džounsa)

«Ļoti oriģināla, psiholoģiski niansēta un aizraujoša grāmata.» (T. Votersons)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu