Pārdota gandrīz puse biļešu uz «Sensation White»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Gandrīz puse biļešu uz gada lielāko deju mūzikas notikumu — «Sensation White» — jau ir pārdotas, un man šķiet, ka vairāk nekā trīs mēnešus pirms pasākuma šāda interese un tirdzniecības rezultāti ir īpašs notikums Latvijā,» atzīst projekta organizatora «Jet Force» pārstāvis Kornelis van der Varts.

Biļešu cena patlaban ir 35 lati, tā turpinās palielināties, tuvojoties pasākumam, savukārt 12. februārī plkst. 12.00. visās «Biļešu servisa» kasēs sāksies «Sensation White» VIP un DE LUX biļešu tirdzniecība.

DE LUX biļetes plānots pārdot ierobežotā skaitā — ne vairāk kā 300 biļetes. DE LUX biļete tās īpašniekam garantēs atsevišķu ieeju VIP ložu stāvā, bezmaksas a la fourchet galdu līdz plkst. 24.00, bezmaksas dzērienus DE LUX ložā līdz plkst. 2.00, pieeju īpašajam DE LUX bāram, atsevišķu live klubu mūzikas programmu ar dīdžejiem no kluba «Nautilus», atsevišķu smēķētavu un pieeju DE LUX STAGE — milzu podestam, kas tiks izvietots arēnas zālē, lai nodrošinātu gandarījumu visizsmalcinātākajiem mūzikas, deju un šova cienītājiem. DE LUX biļešu cena būs 175 lati, bet pirmās — iepazīšanās — biļetes maksās 150 latus.

Savukārt VIP biļešu cena sākotnēji būs 50 latu, vēlāk — 75 lati, un šīs biļetes nodrošinās atsevišķu ieeju LMT biznesa klubā, welcome drink, atsevišķu bāru un smēķētavu, kā arī tiešu piekļuvi arēnas zālei.

«Mūsu apmeklētājus «Arēnā «Rīga»» gaidīsim ar grandiozo «Sensation White» šovu un daudzām aktivitātēm arēnas gaiteņos un dažādās zonās. Esmu pārliecināts, ka 26. maijā arēnā neviens negarlaikosies līdz pat plkst. 7.00 no rīta,» saka Kornelis van der Varts.

Organizatori atgādina, ka ieeja pasākumā ir no 18 gadu vecuma un tikai baltās drēbēs.

«Sensation White» Latvijā būs grandiozs gaismu, lāzeru un pirotehnikas šovs kvalitatīvas un jaudīgas skaņu aparatūras pavadībā, kurā piedalīsies vismaz četri pasaules līmeņa dīdžeji, kas uzstāsies uz pasākuma galvenās skatuves. Līdztekus tam šovā piedalīsies vismaz 30 performanču mākslinieki. Rīgā šovs un deju pasākums ilgs astoņas stundas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu