Rasels Krovs padzen karsējmeitenes

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Oskaru» ieguvušais austrāliešu aktieris Rasels Krovs aizliedzis karsējmeitenēm parādīties viņa regbija komandas laukumā, jo tās, pēc aktiera vārdiem, liekot skatītājiem justies neērti.

Krovs, kam pieder «South Sydney Rabbitohs» komanda, skatītāju saukļu atbalstīšanai nomainījis trūcīgi ģērbtās meitenes pret sitamo instrumentu grupu. «Mēs uzskatām, ka viņas daudziem cilvēkiem lika justies neērti. Mēs caurskatījām spēles laiku un gribējām kļūt mūsdienīgāki un vērst uzmanību uz sportu,» Holivudā populārais aktieris stāstīja laikrakstam «Sydney Daily Telegraph». «Esam runājuši ar daudziem cilvēkiem, un visiem tas šķiet progresīvi.»

Filmas «The Gladiator» («Gladiators») zvaigzne, kas ieguva sliktu slavu par telefona mētāšanu dusmu lēkmē, sacīja, ka gribējis iedrošināt arī sievietes skatīties aizraujošo sporta spēli. «Pozitīvās atsauksmes, kuras mēs gūstam sevišķi no sievietēm, ieskaitot manu sievu, kad viņas izdzirdēja par šo lietu, viņām ļauj vieglāk aiziet uz spēli un vienkārši izbaudīt pašu sportu,» sacīja aktieris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu