Konkurss par grupas «Borowa MC» solistes vietu turpināsies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

No vairāk nekā 50 meitenēm, kuras bija pieteikušās konkursam, 9. februārī «MicRec» bārā tika noskaidrotas 12 daiļā dzimuma pārstāves, kuras cīnīsies par iespēju kļūt par grupas «Borowa MC» solisti.

Meitenes bija mērojušas ceļu uz Rīgu no visdažādākajām Latvijas malām. Konkursa dalībniecēm bez dziesmas «I kod līsmeņa suoc dzist» bija jānodzied kāda pašas vai žūrijas izvēlēta dziesma un jāatbild uz žūrijas jautājumiem. Meitenes vērtēja žūrija, kurā bija abi grupas «Borowa MC» puiši Aigars un Ingars, kā arī grupas «Tumsa» līderis Mārtiņš Freimanis. Dažām meitenēm no uztraukuma balss pazuda, bet Mārtiņš nāca palīgā un mācīja, kā dziedāt un izturēties uz skatuves, kā nesatraukties.

Žūrija izvēlējās 11 dalībnieces. Bet grupas pieaicinātais neatkarīgais eksperts skaņu režisors Gints Stankevičs lēma, ka būtu vērts ar vēl vienu meiteni tikties vēlreiz.

Visas 12 meitenes tiks aicinātas uz ierakstu studiju, kur kopā ar «Borowu MC» iedziedās jaunā albuma dziesmu «1002 eiszinys». Pēc šīs «sadziedāšanās» grupas puiši izlems, kura ir vislabākā meitene ar visskaistāko balsi. Puiši uzsver: iespējams, tiks izvēlētas vairākas meitenes, ar kurām sadarboties tālāk, jo konkursā vairākas meitenes sevi parādīja tiešām ļoti spilgti.

Un vēl — konkurss tika iemūžināts arī video. Tas izvērtās tik interesants ar neviltotām meiteņu un žūrijas emocijām, ka «Borowa MC» plāno to izveidot kā dokumentālu realitātes šovu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu