Izpārdotas visas stāvvietas uz Osborna koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā ziņo koncertaģentūra FBI, uz Ozija Osborna koncertu biļetes tiek pirktas ļoti intensīvi un šobrīd pieejamas vēl tikai sēdvietas. Piecu dienu laikā kopš tika uzsākta publiskā tirdzniecība, ir izpirktas visas stāvvietas uz Ozija Osborna koncertu 31.maijā Arēnā Rīga.

Sēdvietas vēl iespējams iegādāties šādās cenu kategorijās: 3.stāvā (no 303. līdz 315. sektoram) – 30 Ls, 1. stāvā (no 105. līdz 111. sektoram un LMT biznesa kluba zonā) – 35 Ls, kā arī 113. sektora sēdvietās ar vislabāko redzamību – 50 Ls.

Jau ziņots, ka pirmo četru stundu laikā kopš aizsākās tirdzniecība, tika izpirkta puse biļešu. Biļešu tirdzniecība uz Ozija Osborna koncertu Latvijā, ir uzsākta arī Igaunijā. Tur biļetes uz Ozija Osborna koncertu 4. jūnijā Tallinā tika izpirktas 4 stundu laikā un tagad interesentiem ir iespēja iegādāties biļeti uz Ozija Osborna koncertu Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu