Man nav naudas!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Es ļoti vēlos tusot ar draugiem, bet man nav kabatas naudas. Tētis nupat aizbrauca strādāt uz ārzemēm, tāpēc mammai ir ļoti maz līdzekļu. Man ir pārāk liels kauns, lai to pastāstītu draugiem. Vai viņi mani sapratīs?
Ginta (11)

Atbild psiholoģe Inesei Ruka:

Iedomājies situāciju – tava labākā draudzene vairs netusē ar tevi, un tā vien izskatās, ka pavisam izvairās no tevis, bet neko nesaka. Ko tu padomātu? Ka viņa ir atradusi kādu citu labāko draudzeni? Ka viņa vairs negrib ar tevi draudzēties, jo tev ir brilles? Ja jau nedraudzējamies, tad nedraudzējamies, tu nolem. Un tikai pēc laika uzzini, ka viņai bija kauns tev pateikt, ka viņai nav tik daudz naudas, lai ietu ar tevi uz kino vai ēst picu.... Vai tev nebūtu žēl, ka tāda pārpratuma dēļ vairs neesat draudzenes?! Es saprotu, ka gribas pašai būt stilīgai un gribas stilīgus draugus, bet naudas trūkums nav iemesls netusot kopā – varat vienkārši pastaigāt pa veikaliem un piemērīt, kuras drēbītes jums piestāv, vai uzrīkot tusiņu mājās! Ginta, draugi jau tāpēc ir draugi, ka viņi mūs saprot vēl labāk nekā mammas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu