Mārtinam Skorsēzem piedāvā uzņemt pasaku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:martin-scorsese.net

Mārtins Skorsēze saņēmis piedāvājumu uzņemt pasaku pēc Roberta Selznika bestsellera «The Invention of Hugo Cabret» motīviem.

Kā ziņo «Variety», ekranizācijas tiesības jau iegādājusies kompānija «Warner Bros», bet scenāriju sācis rakstīt Džons Logans, kas ar Skorsēzi iepriekš strādājis pie filmas «Aviators» («The Aviator», 2004).

Selznika romāns ir stāsts par bāreni, kurš dzīvo Parīzes pazemes metro. Kādu dienu viņa dzīvē sāk risināties dīvaini notikumi, kuros iesaistīts viņa mirušais tēvs un noslēpumains robots androīds.

Pagaidām vēl nav zināms, vai Skorsēze pieņems piedāvājumu, jo viņa darba grafiks izplānots vairākus mēnešus uz priekšu. Patlaban režisors strādā pie filmas «Klusums» («Silence», 2008) — par mūkiem jezuītiem, kas sludina evaņģēliju viduslaiku Japānā. Pēc tam ieplānots darbs pie filmas «Duelis» par pēdējo Francijas vēsturē oficiāli atļauto dueli. Plānos ir arī «Atkritēju» turpinājums.

Ja pārrunas par filmu «The Invention of Hugo Cabaret» notiks veiksmīgi, stāsts par bāreni no metro kļūst par pirmo Skorsēzes filmu, kas domāta visai ģimenei. Kā zināms, iepriekš Skorsēzem šis žanrs bijis svešs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu