Dāvids pamet «Dāvidšovu»?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

TV5 «Dāvida šova» veidotāju komandā izveidojusies saspīlēta situācija. Modes mākslinieks Dāvids paziņojis, ka kategoriski atsakās turpināt vadīt šovu.

«Nu ir par traku. Kamēr nav par vēlu, esmu izdomājis atkāpties,» presei stāsta Dāvids. Lēmumu atkāpties šova vadītājs pieņēmis tāpēc, ka producentiem esot tieksme spiest viņam darīt to, ko pats nevēlas. Žurnālam «Rīgas Viļņi» Dāvids atklājis arī to, ka ir noguris no rezonanses, ko rada viņa skandalozais šova tēls. «Visu laiku ir jācieš maniem bērniem, tiek draudēts manai ģimenei...»

Dāvids neslēpj, ka viņam piespiež būt «daudz jēlākam, nekā patiesībā esmu. Nu, nav man divu pirkstu pierīte, ja man liek runāt starp stulbumu un idiotismu, lai iet d...t!». Ar pašreizējo komandu Dāvids vairs neesot gatavs strādāt.

Patlaban televīzijā tiek rādīti raidījumi, kas safilmēti jau iepriekš. Februārī paralēli ierastajai versijai tika rādīta arī «Dāvidšova» krieviskā versija, kas ir jauns televīzijas eksperiments. Šova producents Māris Ozoliņš sarunā ar «Apollo» atklāja, ka šova veidotāji saskārušies ar to pašu problēmu, ko konkurējošie sarunu šovi, proti, ierobežotais tēmu daudzums, kā arī tas, ka latviešu publiku ir grūti iekustināt. «Tas ir tikpat kā bezcerīgs process, skat, «bufetniecei» Ainai bodīte jau ir ciet. Latviešiem ir ļoti vāji attīstīta sarunu kultūra, nemaz nerunājot par sarunu šoviem. Mēs runājam nelabprāt,» spriež Ozoliņš.

Vaicāts par konfliktu ar šova vadītāju, Māris izvairās no tiešas atbildes, vai tiks filmēti jauni raidījumi ar Dāvidu. «Tas vēl ir jautājums, kurš pārtrauc sadarbību — Dāvids vai veidotāju komanda. Mēs viņam iedevām karaļa lomu, un nu viņš nevar iziet no lomas. Dāvids nav šova īpašnieks, tas ir komplekss komandas darbs, un es neļaušu pazemot sevi un savu komandu cilvēkam, kurš nav profesionālis šajā vidē!»

Lai arī producents pieļauj domu, ka varētu būt runa par pavisam jauna šova veidošanu, viņš norāda, ka par «Dāvidšova» nākotni lems televīzijas vadība, pašlaik neesot jēgas vicināt šķēpus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu