«Muse» fani rada nebijušu ažiotāžu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pat rokazaura Ozija Osborna pielūdzēji rindā pēc biļetēm šogad nebija radījuši tādu ažiotāžu, par kuru otrdien parūpējās britu rokgrupas «Muse» fani: trīs stundu laikā tika pārdotas visas 4500 stāvvietas, arī fanu zonas, biļetes uz 2. jūlijā «Arēnā «Rīga»» plānoto koncertu.

Rīta pusē bija novērojamas desmitiem cilvēku garas rindas pie Kongresa nama, Galerijas «Centrs» un tirdzniecības centra «Stockmann» biļešu kasēm, arī «Statoil» degvielas uzpildes stacijās cilvēki gaidīja rindās krietni pirms noteiktajiem pulksten 10. Kā «Neatkarīgajai» pastāstīja koncertaģentūras «Positivus Music» pārstāvis Mārtiņš Rudzroga, fanu zonas biļetes (tādu bija apmēram 1000) pārdotas mazāk nekā stundas laikā.

Šobrīd tirdzniecībā vairs pieejamas tikai stāvvietu biļetes, kuru cena ir 25, 30 un 35 lati. Ieteikts arī sekot līdzi informācijai «Biļešu servisa» kasēs, jo kādā brīdī tiks izliktas tās stāvvietu biļetes, kuras rezervētas, bet nebūs izpirktas. Kopumā uz «Muse» koncertu Rīgā plānots pārdot apmēram 10 000 biļešu. Jāpiebilst, ka «Muse» ir viena no aktuālākajām grupām, kas jebkad uzstājusies Rīgā: britu komanda vēl pagājušajā nedēļā saņēma ietekmīgā mūzikas žurnāla «New Musical Express» balvu kā labākā britu grupa, bet grupas vokālists Metjū Belamijs ieguva seksīgākā mūziķa titulu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu