Paziņoti grandiozā deju pasākuma «Sensation White» dīdžeji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Šodien tika atklāti to dīdžeju un dīdžeju apvienību vārdi, kas piedalīsies pasaules vadošā deju mūzikas notikuma «Sensation White» šovā Latvijā Arēnā Rīga 26.maijā.

Pasākuma apmeklētājus 8 stundu garumā izklaidēs Tom Novy no Vācijas, Marco V no Nīderlandes, Junior Jack un Kid Creme no Beļģijas, Blank & Jones no Vācijas, Tim Deluxe no Lielbritānijas un Electricano no Latvijas.

Minhenes dīdžejs un producents Tom Novy ir Ibisas kluba Space rezidējošais dīdžejs, sadarbojies ar leģendāro angļu deju mūzikas leiblu «Ministry Of Sound», veidojis premiksus tādām zvaigznēm kā Tom Jones & Mousse T. («Sexbomb»), Lou Bega («Mambo #5»), un Eddie Amador («Rise»). Nesen iznācis viņa albums «Superstar».

Marco V ir viens no visvairāk cienītajiem dīdžejiem un producentiem un bauda pielūgsmi no klausītājiem visā pasaulē. Gan viņa uzticamie fani, gan deju mūzikas elite – daudzi viņu uzskata par mūzikas ģēniju. Šis nīderlandiešu mākslinieks divreiz atzīts par 16. labāko pasaules dīdžeju žurnāla «Mag World's» Top 100 DJ balsojumā, un tas nav brīnums. Viņam piemīt visas ģeniāla mākslinieka īpašības. Ārkārtīga tehniskā veiklība pie dīdžeja galda, apskaužams repertuārs, plašs radošais gars, aizraujoša kaisle un harizma, kas ļāvusi viņam sajūsmināt pūļus visos piecos kontinentos.

Junior Jack pozīcija Eiropas deju mūzikas skatuves priekšplānā tika nostiprināta, kad viņš ieguva «House Music Award» balvas «Gada Albums» un «2004. gada mākslinieks». Viņa veiksmes stāsts turpinās 2005.gadā, kad ikgadējā «Dj Awards», kas notiek Ibisas klubā «Pacha», viņš ieguva balvu Labākais House mūzikas DJ. Kā remiksētājs strādājis ar tādu mākslinieku kā Whitney Houston, Moby, Bob Sinclair un Utada singliem. Viņa jaunākais singls «Dare Me (Stupidisco)» ar Shena vokāla partiju 2007. gada februārī sasniedza Apvienotās karalistes singlu topa 20. vietu. Nākamais singls būs «See You Dancin» un tam sekos otrais albums, kurš tiks izdots vēlāk 2007. gadā.

Tim Deluxe solo karjeru uzsāka 2001. gadā. Ieraksti «Sirens» un «It Just Wont Do» ātri vien iekaroja topu augšgalus. 2002. gadā strauji uzplauka viņa kā dīdžeja karjera un kļūst arī par rezidējošo klubu Ibisas «Subliminal/Underwater» naktīs. 2003. gadā viņš izdod solo albumu «The Little Ginger Club Kid». Gadu eksperimentējot ar rokmūzikas ierakstu premiksiem, 2005.gadā Tim Deluxe izveido savu ierakstu leiblu «AT Records». 2006. gadā 28 gadus jaunais dīdžejs un producents izveido savu deju mūzikas klubu Londonas Īstendā, kur uzstāties aicina tādas zvaigznes kā Nic Fanciulli, Rui Da Silva, Switch, Serge Santiago un Talvin Singh.

Electricano savu DJ karjeru sāka 1997. gadā, spēlējot kā rezidents savas dzimtās pilsētas Jelgavas klubos. Viņa iecienītāki stili mūzikā bija un paliek: Funky House, Disco House, Tech, Minimal, Electo, Tribial House – būtībā jebkāds house mūzikas paveids. 2004. gadā Electricano tika ielūgts strādāt Latvijas labākajā klubā «Nautilius», kurš bija ieguvis «World's Finest Club» biedra titulu. Spēlējot kā rezidents klubā «Nautilius», Electricano piedalījies arī kā viesdīdžejs citos pasākumos visā Latvijā, kas viņam atnesa slavu un statusu - viens no labākajiem DJ Latvijā patreiz.

«Mūsu apmeklētājus Arēnā Rīga» gaidīsim ar grandiozo «Sensation White» šovu un daudzām aktivitātēm arēnas gaiteņos un dažādajās zonās. Esmu pārliecināts, ka 26. maijā arēnā neviens negarlaikosies līdz pat 7 no rīta,» saka Cornelis van der Vaart.

Organizatori atgādina, ka ieeja pasākumā ir no 18 gadu vecuma un tikai baltās drēbēs.

«Sensation  WHite» Latvijā būs grandiozs gaismu, lāzeru un pirotehnikas šovs kvalitatīvas un jaudīgas skaņu aparatūras pavadībā, kurā piedalīsies pasaules topa DJ, kas uzstāsies uz pasākuma galvenās skatuves. Līdztekus tam šovā piedalīsies vismaz 30 performanču mākslinieki. Rīgā šovs un deju pasākums ilgs 8 stundas. Dress code – BALTS.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu