10 galvenās iemīlēšanās pazīmes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Jūs esat pamanījis, ka ar jums kaut kas notiek, taču nesaprotat, kas? Varbūt esat iemīlējies? Kā precīzi noteikt – esat vai neesat iemīlējies?
Psihologi uzrāda desmit galvenās iemīlēšanās pazīmes:

1. Jūs vairs nedomājat par savu bijušo draudzeni. Agrāk ik dienu atcerējāties brīžus, ko bijāt pavadījuši kopā. Toties tagad jūsu prāts aizvien biežāk nodarbināts ar to jauno, kura jums tik ļoti iepatikusies.

2. Jūs sākat izrādīt interesi. Jums gribas uzzināt par šo draudzeni visu: kas viņa tāda ir, par ko domā, kas viņu var uzjautrināt... Agrāk, kontaktējoties ar pretējā dzimuma pārstāvēm, līdzīgi jautājumi jūs nemaz nenodarbināja. Tagad viss ir mainījies, un tam ir iemesls.

3. Jums garšo ēdiens, ko viņa gatavo. Nav obligāti, lai jūsu iemīļotā būtu beigusi kulinārijas kursus. Ja viņa ir tā īstā, tad viss, ko viņa pagatavojusi, jums šķitīs bezgala garšīgs.

4. Jums ar viņu izrādās vienādi vaļasprieki. Nekad agrāk jūs pat iedomāties nevarējāt, ka sestdienas rītā dosieties uz peldbaseinu vai stundām garie izbraucieni ar velosipēdu sagādās tik daudz patīkamu brīžu. Tagad, pateicoties savai iemīļotajai, esat sev atklājis daudz interesantu un jaunu nodarbju.

5. Jūs vairs nepievēršat uzmanību citām sievietēm. Agrāk neviena skaistule nepaguva izvairīties no jūsu pieredzējušā skatiena. Tagad jūs viņas vienkārši nepamanāt.

6. Jūs baudāt ik minūti, kas pavadīta kopā ar viņu. Nemaz nevajag kaut ko runāt vai kopā darīt. Jūsu garastāvoklis uzlabojas no tā vien, ka esat līdzās iemīļotajai.

7. Jūs viegli piekrītat kompromisiem. Jūs vairs nevajag pierunāt kaut ko izdarīt. Ikvienu iemīļotās lūgumu jūs paveicat ar lielu prieku.

8. Jūs bieži vien attopaties, ka domājat par viņu. Ja ar jums tā notiek, tas nozīmē, ka viņa kļuvusi par jūsu dzīves daļu, bez kuras grūti iztikt.

9. Viņas dēļ jūs maināt savus plānus. Tagad jūs esat divatā, tāpēc ierastā dzīves kārtība, kas jūs apmierināja līdz šim, nu vairs neder. Savs laiks jums jāplāno tā, lai pēc iespējas vairāk būtu kopā ar iemīļoto.

10. Savu nākotni jūs redzat tikai kopā ar viņu. Jūs vienmēr gribat būt viņai līdzās – pēc gada, diviem, trim... Jūs domājat par to, kā dzīvosiet kopā. Jums vajadzīga tikai viņa...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu