Ingrīda Ūdre gavē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/I.Kundziņa

8. Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre šobrīd aktīvi apgūst franču valodu, plāno pabeigt savu doktora disertāciju ekonomikā, kas nav izdevies laikā, kad viņa strādājusi Saeimā.

Ingrīda neslēpj, ka šobrīd atpūšas un ļoti daudz laika pavada kopā ar ģimeni. Viņa atklāj, ka diētu neievēro, bet šobrīd ir gavēnis. Ingrīda ir reliģioza un kā pareizticīgā šobrīd ievēro gavēni. Tāpēc viņa ar ārkārtīgi lielu precizitāti izvēlas — kādu maltīti baudīt.

«Pareizticīgajiem un katoļiem šogad Lieldienas ir vienā laikā. Tā ka šis gavēnis ir vissarežģītākais un visgarākais gavēnis gadā. Lieldienu gavēnis ilgst 49 dienas,» atklāj bijusī Saeimas priekšsēdētāja, kas šajā laika posmā uzturā lieto tikai augļus un dārzeņus vai dārzeņu eļļas. Šogad gavēnis ilgs līdz 8. aprīlim, līdz Lieldienām, kad beidzas visi ēšanas ierobežojumi.

Tiesa, arī tad Ingrīdas ēdienkartē nav vietas kūkām, šokolādei, baltmaizei un citiem našķiem, kas, kā zināms, ātrā laikā spēj cilvēku padarīt korpulentāku. Taču, lai arī Ingrīda ietur gavēni, viņa staro un lieliski izskatās, iespējams, arī pateicoties regulārajām sporta aktivitātēm — ūdens aerobikai, vingrošanai, slēpošanai, slidošanai un tenisam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu