Rasels Krovs uzņems filmu par bandītiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:yimg.com

Rasels Krovs visā nopietnībā ķēries pie savas pilna metra kino režijas debijas. Viņš nolēmis uzņemt mākslas filmu ar pagaidu nosaukumu «Bra Boys».

«Bra» ir saīsinājums no vārda «Marubra». Tā saucas viens no Sidnejas rajoniem, bet «Bra Boys» ir banda, kas pazīstama kopš sešdesmitajiem gadiem. Bandas biedri kļuva par visas Sidnejas rajona jauniešu simbolu. Viņi bieži nonāca konfliktā ar policiju, nepakļāvās valsts iestādēm un tika iejaukti dažādās nekārtībās.

Kā ziņo «Variety», Krova paziņojums par darbu pie jaunās spēlfilmas nāca klajā tūlīt pēc tam, kad Austrālijā parādījās dokumentālā filma par Marubras puišiem. Dokumentālā filma stāstīja par trim brāļiem Abertoniem, kas dibināja šo bandu. Pirmajā nedēļas nogalē filma nopelnīja 400 tūkstošus dolāru. Filmas autors bija viens no brāļiem Abertoniem - Sanijs, bet aizkadra tekstu lasīja Rasels Krovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu